Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 sep 2017

Luxe Middenklasse Scootmobiel

Update 22-05-2021 – Sommige scootmobielen zijn niet meer verkrijgbaar en vervangen door nieuwere of andere scootmobiel.  Voor het nieuwste assortiment scootmbielen KLIK HIER

Bent u op zoek naar een scootmobiel die u gebruikt voor in de stad of het dorp en af en toe een langere afstand ? Dan hoeft u geen grote luxe alleskunner met een bereik van 80 km aan te schaffen maar voldoet een luxe middenklasser vaak al meer dan genoeg. De vering van de luxe middenklasse scootmobiel is zeer goed en de scootmobiel blijft nog lekker compact zodat deze ook eenvoudig een supermarkt of winkel binnen kan.

Welke scootmobiel valt onder een luxe middenklasse scootmobiel ?

Een goed voorbeeld van een luxe middenklasse scootmobiel is de Mercurius LTD en de Drive ST5D. Beide scootmobielen zijn zeer goed geveerd , hebben een redelijk groot actieradius van circa 50 km en zijn luxe afgewerkt met een goed ondersteunende geheel verstelbare stoel en hoge bodem vrijheid.

 

Scootmobiel Mercurius LTD                             Scootmobiel Drive ST5D

Prijzen van de middenklasse luxe scootmobiel ?

Bij de twee hier boven getoonde scootmobielen moet u ongeveer aan een prijs rond tussen de  € 2995,- en € 3995,- denken. Voor deze prijs krijgt u ook een zeer comfortabele en stabiele en veilige scootmobiel voor terug. Beide scootmobielen zijn van gerenommeerde Europese merken en staan bekend om hun sterke motor en frame dat praktisch geen gebreken krijgt en dus zeer betrouwbaar is . Kies bij de keuze in een scootmobiel ook altijd voor een Europees merk zodat u zeker weet dat deze met zorg zijn gemaakt en ontwikkeld.

Scootmobiel rijden in de winter

Veel mensen denken dat een scootmobiel in de winter niet te gebruiken is , maar het tegendeel is waar . Een scootmobiel kan ook prima in de winter over de wegen gaan, zelfs bij sneeuw hebben de bovenstaande scootmobielen geen probleem hier overheen te rijden. Dit komt door een combinatie van de sterke motor, hoge bodemvrijheid en zijn banden met extra goede grip.

Ook in de winter moet u natuurlijk uw boodschappen kunnen doen en er lekker op uit kunnen naar vrienden en familie of gewoon een blokje om. Dus daarom zijn bovenstaande scootmobielen hier goed voor uitgerust en tegen de kou zijn er een hoop accessoires verkrijgbaar die u beschermen tegen kou, wind en regen. U ging eerder in de winter toch ook gewoon op de fiets ?

Wilt u graag meer informatie over deze scootmobielen dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen lopen in onze showroom of een vrijblijvende afspraak maken voor een proefrit aan huis.

Luxe Middenklasse Scootmobiel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken