Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 nov 2017

Medela borstkolven: omdat moeders het beste verdienen!

Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment borstkolven, flesjes, spenen en accessoires. Toch bieden wij slechts één merk: Medela. Wij vinden dat moeder het beste van het beste verdienen. Medela is een wereldspeler op het vlak van producten voor het geven van borstvoeding. Dit innovatieve bedrijf ontwikkelt deze op basis van gedegen onderzoek. Bovendien zijn hun artikelen stuk voor stuk van topkwaliteit. Koopt u een Medela product bij onze thuiszorgwinkel, dan bent u verzekerd van topklasse.

De Medela borstkolf versus andere merken

Medela is marktleider in Nederland op het vlak van borstkolven en accessoires. De kolven van Medela worden niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook in veel ziekenhuizen. Bij de Consumentenbond scoort Medela praktisch de volledige 5 sterren!

Andere merken borstkolven zijn bijvoorbeeld de Philips Avent, vergelijkbaar met de Nuby SoftFlex. Ameda en Ardo komen van dezelfde producent, waarbij Ameda de voordelige variant is op de Ardo die juist behoorlijk scherp is geprijsd. Difrax heeft slechts één type kolf.

Uitzonderlijk bij Medela is ook het ruime assortiment flessen, spenen en accessoires.

Altijd en overal moedermelk dankzij kolven

Moedermelk is de meest perfecte voeding voor baby’s, zeker tijdens het eerste half jaar. De melk bevat vitamine A, C, D, E, K en B-complex en de mineralen koper, jodium, fluoride, zink en selenium.

Deze stoffen beschermen uw baby tegen infecties en zorgen voor een goede groei.

Moeders bepalen uiteraard zelf óf ze borstvoeding willen geven, en zo ja voor hoe lang. Heeft u gekozen voor borstvoeding, dan bent u dankzij een borstkolf niet gebonden aan huis. Het afkolven van borsten kan met zo’n kolf namelijk overal en altijd. Of u nu een avondje uit gaat of weer aan het werk moet; uw moedermelk wordt eenvoudig en snel opgevangen en uitstekend bewaard met Medela producten.

Welke kolf past er het beste bij mij?

Bent u van plan een borstkolf aan te schaffen, dan is het belangrijk dat u van tevoren weet hoe vaak u de kolf gaat gebruiken. Is dit incidenteel, bijvoorbeeld om een klein voorraadje aan te leggen voor als u even weg bent, dan is een handkolf de beste keuze. Gaat u regelmatig kolven, dan adviseren wij de elektrische borstkolf. Wilt u tijd besparen of wilt u om welke reden dan ook uw baby niet meer de borst geven, maar alleen nog kolven, dan is een dubbele elektrische kolf de ideale oplossing.

Daarnaast zijn er verschillende spenen zoals de Slow Flow speen met een langzame stroomsnelheid. De Medium Slow speen heeft een normale stroomsnelheid. De Calma speen is uniek in zijn soort. Uw baby kan met deze speen tijdens het drinken normaal ademhalen en rustig pauzeren. Zo blijft de natuurlijke zuigtechniek behouden en wordt het verschil tussen borstvoeding en flesvoeding geminimaliseerd.

Medela Harmony: de kleinste handkolf ter wereld

Gaat u een kolf slechts af en toe gebruiken, dan is de Medela Harmony een uitstekende keuze. Deze comfortabele en efficiënte kolf is ook nog eens ’s werelds kleinste borstkolf. Hij past in elke gangbare handtas! Het vacuümniveau van De Harmony kunt u met een druk op de knop naar wens afstellen. Het is belangrijk dat u de juiste maat borstschild gebruikt. Dit voorkomt pijnlijke tepels en borsten die niet volledig worden geleegd.

De bekroonde elektrische borstkolf Medela Swing

De Swing is voor zijn moderne ontwerp en technologie meerdere malen bekroond. Deze borstkolf maakt, net als de handkolf en de dubbele kolf van Medela, gebruik van de 2-Phase Expression Technologie. Deze zorgt ervoor dat korte bewegingen worden opgevolgd door intensievere, langere bewegingen. Hierdoor ontstaat een snellere toeschietreflex die de melkstroom maximaal op gang brengt en waardoor de afkolftijd wordt verkort. Ook de Swing is een compacte kolf die geluidsarm zijn werk doet.

De dubbele Medela borstkolven Swing Maxi en Freestyle

Dubbel kolven heeft meerdere voordelen. Uiteraard bespaart u tijd omdat u simpelweg sneller kunt kolven. Maar u krijgt ook meer toeschietreflexen wat al snel zo’n 20 procent meer melk oplevert. Uw borsten worden goed geleegd met de Swing Maxi, wat de melkproductie stimuleert. Lege borsten produceren bovendien een hoger vetpercentage in de melk.

Wilt u liever een borstkolf huren, dan kunnen wij u ook helpen. Kom langs in onze thuiszorgwinkel en u kunt direct een kolf meenemen.

Vragen staat vrij!

Wilt u meer informatie over een bepaalde kolf, wilt u advies of heeft u een specifieke vraag? Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice bereiken op telefoon 0545-296 368. U kunt ons ook mailen op info@totalezorgwinkel.nl.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken