Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 sep 2019

Mijn zicht gaat achteruit, wat nu?

Loepen en loeplampen

Wanneer u iets wilt lezen in de krant, op de computer of goed zicht nodig heeft bij het maken van bijvoorbeeld een handwerkje, kan een (elektrische) loep de uitkomst bieden. Onze loepen op verschillende sterkten neemt u makkelijk overal mee naartoe. Vergroten kan wel tot 24 maal.

Grootletter artikelen

Of het nu gaat om een kalender of een spelletje spelen: het is natuurlijk fijn als u het ook kunt lezen! In ons assortiment hebben we diverse grootletter artikelen, bijvoorbeeld een medicijndoos, adresboek, maandkalender of agenda, maar ook denksport en klassieke spellen. Kijk rond in onze webshop en ontdek de mogelijkheden.

Brillen

Iets dat niet mag ontbreken in ons assortiment zijn natuurlijk de brillen. Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte overzetbril die óók bescherming biedt tegen de zon. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap!

Hulpmiddelen

Ook op het gebied van persoonlijke verzorging zijn er veel artikelen voor slechtzienden verkrijgbaar. Een sprekende personenweegschaal, een lichtgewicht wandelstok en vergrootspiegels zijn hier slechts een voorbeeld van.

Wat kunt u zelf doen?

Andere tips waarmee u rekening kunt houden, zijn:

  • Vraag in nieuwe ruimten altijd om een rondleiding, dit zorgt ervoor dat u de omgeving al een beetje kent, waardoor u makkelijker vindt waar u naar zoekt;
  • Maak er een gewoonte van om deuren altijd helemaal open of dicht te doen;
  • Schuif stoelen helemaal onder de tafel en laat niets slingeren;
  • Gebruik felle kleuren stickers om bijvoorbeeld knoppen aan te duidden.
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken