Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 nov 2023

Mini Crosser X2 Scootmobiel – Veiligheid & Comfort

De Medema Mini Crosser X2 scootmobiel staat bekend om zijn degelijkheid en optimale vering. De scootmobiel is gemaakt van de beste materialen en dat merk je . De veiligheid en robuustheid van deze scootmobiel is ongekend en met geen andere scooter te vergelijken. Aan de buitenzijde zie je alleen een uiterlijk van een scootmobiel maar op de weg of off road in het bos merk je pas de prestaties en comfort van een scootmobiel. De Mini Crosser X2 blinkt hier op alle terreinen ver boven de rest uit en is bovendien zeer betrouwbaar. Door het gebruik van de beste materialen komen defecten en slijtage problemen veel minder voor dan bij andere merken en zal de Mini Crosser X2 u niet snel in de steek laten.

Comfort Mini Crosser X2 Scootmobiel

Ergonomische Comfort Stoel – Geheel Verstelbaar

De speciale ergonomische stoelen van de mini crosser zitten als gegoten en geven een perfecte ondersteuning tijdens het rijden. Ook op de stoelen is niet bezuinigd en dat merk je. De vulling en gebruikte materialen geven een stevige maar zacht zitcomfort zodat een lange tour tocht geen probleem is . De stoel is in diepte verstelbaar en geheel draaibaar. De rugleuning is eenvoudig in hoek te verstellen en ook de zithoogte kunnen wij voor u op maat aanpassen. De zitbreedte van de stoel is standaard 46 cm maar is optioneel smaller of in 4 bredere zitbreedtes verkrijgbaar..

Vering

De Mini Crosser X2 is uitgerust met 1 van de hoogst mogelijke veringen die er verkrijgbaar zijn. Samen met de Solo scootmobiel steken deze qua vering ver boven de rest uit. Zowel aan de voor als achterzijde is de scootmobiel uitgerust met vering en hebben de voorwielen een onafhankelijke ophanging zodat u ook op ongelijke ondergronden altijd maximaal contact met de ondergrond behoud en zo altijd stabiel blijft en nooit kunt omkiepen. Extra veilig dus.

Veiligheid

De mini crosser X2 heeft een automatische magneetrem zodat de scootmobiel zeer snel stilstaat als u het gas los laat, u hoeft dus zelf geen kracht te hebben om de remmen te bedienen. Verder zitten alle knoppen zoals de richtingaanwijzer, de claxon en verlichting binnen handbereik als u aan het rijden bent. U kunt dus altijd twee handen aan het stuur houden tijdens het rijden en bent niet aan het zoeken naar een knopje op het display . Bij het rijden op de mini crosser heeft u altijd de handen aan het stuur en het zicht op de weg.

Beenruimte

De Mini Crosser X2 scootmobiel heeft een ruime beenruimte waarbij ook de voeten verplaatst kunnen worden door ze in een andere stand te zetten in de speciale uitsparing onder de kappen . Zo kunt u zelf bepalen in welke positie u zit met uw benen en wat u prettig vind

Robuust Frame

Waarbij de meeste scootmobielen uit een frame bestaan met daarom heen de kunststof kappen heeft de mini crosser echt een frame wat u beschermt bij een ongeluk of botsing. Dit sterke frame is instaat om de eerste klap voor u op te vangen en bescherming te bieden. Rondom zit een extra frame stootbumper om kleine ongelukjes op te vangen dat niet meteen de kappen kapot zijn. Hopelijk is het niet nodig maar wel fijn om te weten dat ook hier over nagedacht is . Het robuuste frame zorgt ook voor zijn stabiele wegligging waardoor deze als een blok op de weg ligt en heerlijk rijd zonder dat u om kunt vallen.

Krachtige Motor

De krachtige motor van de mini crosser is gemaakt om te leveren. De motor is afgestemd om veel trekkracht te leveren zodat u ook op slibberige of zachte ondergronden gewoon door kunt rijden en u niet vast komt te zitten. Denk hierbij aan de bossen, het duingebied, hellingen , kiezelpaden ect. De mini crosser scootmobiel brengt u overal naar toe. Een zandstrand is een stapje te ver maar deze scooter geeft u veel vrijheid om de natuur in te gaan. Ook op de weg heeft deze de perfecte wegligging en is een stijle heuvel geen probleem. De maximale snelheid is standaard 15 km/u maar kan i.c.m grote achterwielen tot 18 km/u worden afgesteld.

Bereik van de scootmobiel

De Mini Crosser X2 scootmobiel heeft een maximaal bereik van circa 80 – 90 km. Dit is met 2x 60 Ah lithium accu’s . Standaard wordt de scootmobiel geleverd met 2x 75 Ah AMG accu’s voor een bereik van circa 45 km. Optioneel zijn deze nog te vervangen voor 2x 85 MPX ( 105 Ah A<G ) accu’s voor een bereik van circa 55 km. De AMG accu’s dienen altijd 12 tot 14 uur aan 1 stuk te worden opgeladen terwijl met de 2x 60Ah lithium accu de accu’s ook kort kunnen worden opgeladen aangezien de accu veel sterker is en een 3,5 x zo lange levensduur heeft. Het grote voordeel van lithium accu is dan ook :

  • Het bereik van circa 80 – 90 km
  • 3,5 x zo lange levensduur als AMG
  • Geschikt om kort bij te laden
  • Nadeel : De aanschaf van lithium is een stuk prijziger, maar op de lange levensduur is het prijs verschil nihil aangezien je AGM vaker moet vervangen.

Duidelijk en eenvoudig display

De Mini Crosser heeft een zeer helder en overzichtelijk display . Hierop ziet u duidelijk de snelheid, de gereden km en de accu stand. Ook zit hier een knop op om de snelheid in 1 x te halveren . De snelheid is verder gewoon in 8 stappen te begrenzen met een duidelijke knop.

Instellingen van de Mini Crosser Scootmobiel

Wij kunnen de scootmobiel helemaal voor u afstellen, hoe hard deze optrekt, hoe hard deze afremt ect. Dit is allemaal naar wens te programmeren zodat wij de scootmobiel naar u wens kunne afstellen.

Claxon

De meeste scootmobielen hebben allemaal een zachte claxon die in het verkeer nauwelijks hoorbaar is . De Mini Crosser X2 heeft daarom 2 claxons zodat u kunt kiezen uit een milde of juist hele harde variant zodat u duidelijk hoorbaar bent in het verkeer. Deze knoppen zijn bereikbaar met de handen aan het stuur zodat u altijd veilig blijft rijden.

Rijgedrag Mini Crosser X2 Scootmobiel

De Mini Crosser X2 scootmobiel ligt super stabiel op de weg en heeft een zeer strakke wegligging . Hierdoor rijd u altijd zeer ontspannen over de weg , dit natuurlijk in combinatie met de zeer hoge vering , de onafhankelijk voorwiel ophanging en de comfort ergo stoel. Wilt u graag de natuur in over zandpaden of juist nog iets uitdagender paden die omhoog lopen of een iets drassige ondergrond ? Waar andere scootmobiel niet kunnen komen trekt de mini crosser x2 u gewoon door heen. U krijgt dus veel vrijheid door de Mini Crosser X2 scootmobiel. Een scootmobiel waar u echt van op aan kunt.

Volledige LED verlichting

De Mini Crosser scootmobiel is helemaal uitgerust met zeer duidelijke LED verlichting. De achter verlichting heeft een zeer duidelijke rode kleur zodat u extra zichtbaar bent. De voorlamp is ook voorzien van duidelijke leds die u zelf meer zicht geven maar ook zorgen dat u goed zichtbaar bent. De Verlichting gaat automatisch aan als het gaat schemeren en bij donkere dagen, wel net zo veilig,  deze kan natuurlijk ook handmatig worden aangezet. De knipperlichten zijn voorzijn van duidelijke heledere leds die de bekende oranje verlichting aangeeft en goed wordt opgemerkt door de overige deelnemers in het verkeer..

Proefrijden op de Mini Crosser X2

Lijkt de Mini Crosser X2 nu de geschikte scootmobiel voor u ? Dan is het natuurlijk fijn dat u even kunt proefrijden op deze unieke scooter en dat u een duidelijke uitleg en begeleiding krijgt tijdens het rijden. Bij ons heeft u twee opties om deze scootmobiel uit te proberen. U kunt namelijk langs komen in onze showroom of wij komen langs bij u thuis. In beide gevallen is dit natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Proefrit Mini Crosser X2 Gratis Aan Huis

Wilt u liever dat wij bij u aan huis komen met de Mini Crosser dan is dit mogelijk op afspraak. Wij kunnen altijd op korte termijn een afspraak met u inplannen en onze adviseur komt dan met de Mini Crosser bij u thuis en zal deze uitleggen en demonstreren . Samen met u zullen we gaan proefrijden zodat u de scootmobiel goed kunt testen. Voor het maken van een afspraak aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545- 296363 of info@totalezorgwinkel.nl

Proefrit Mini Crosser X2 Scootmobiel in onze showroom

Als u langs komt in onze showroom tijdens openingstijden kunt u bij ons in een rustige bijna verkeers vrije omgeving proefrijden op de Mini Crosser X2 . Onze adviseurs zullen u uitgebreid uitleg geven over de scootmobiel en u helpen tijdens het proefrijden. Ook zullen we samen met u uw wensen bespreken en kijken wat er mogelijk is . De Mini crosser staat voor 90 % van de tijd altijd voor u klaar om proef te rijden . Het kan soms voorkomen dat deze mee is voor een proefrit aan huis of dat deze net verkocht is . Wilt u zeker weten dat deze voor u klaar staat ? :aat ons dan even weten dat u komt , zo weet u zeker dat de scootmobiel aanwezig is en u niet voor niks bent gereden.

Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Google of Apple Maps gebruiken, anders autonavigatie op Parallelweg 90 , het nieuwe terrein de Russchemors ligt hier tegen over. Wij zijn het derde pand )

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken