Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 jan 2023

Moving Life Atto Opvouwbare Scootmobiel Geeft Uw Vrijheid Terug

Ontdek de Opvouwbare Scootmobiel Atto

 

 

 

Geeft Je Vrijheid Terug

De Atto opvouwbare scootmobiel zorgt ervoor dat u weer heen kunt gaan waar u wilt. Doordat de scootmobiel binnen enkele seconden opvouwbaar is , is deze makkelijk en compact te vervoeren in de auto, vliegtuig, trein of tram. Door zijn eigentijdse uitstraling en moderne design kunt u trots zijn als u op de Atto zit.

Eenvoudig En Makkelijk Opvouwen En Uitvouwen

Bij het ontwerpen van de Atto is buiten de veiligheid en het comfort ook goed gekeken naar het gebruikersgemak.. Het opvouwen zodat u de scootmobiel makkelijk mee kunt nemen is een zeer sterk punt van deze scootmobiel. Binnen enkele seconden met slechts een paar handelingen vouwt u de Atto op tot een klein koffertje en past deze in elke auto.

Eenvoudig Optillen , Splitsen En Opbergen

Om de Atto optimaal zelfredzaam te maken is deze ook nog splitsbaar in 2 delen zodat het tilgewicht voor iedereen makkelijk te hanteren is . Dit maakt het makkelijk de Atto te hanteren als u iets minder kracht heeft. De twee delen wegen dan nog slechts 14 en 16 kg en kunnen compact vervoerd worden.

Rijden Als Een Trolley

Als u niet rijd en de Atto kleine stukjes moet verplaatsen op een perron of naar de auto toe dan is de Atto makkelijk als een handige trolley licht achter u aan te trekken en te rijden. Dit maakt de Atto extra handig voor op reis.

Veel Beenruimte, dus maximaal comfort

De Moving Life Atto is zeer ruim en geeft veel lengte zodat deze ook voor langere personen geschikt is en voor mensen die problemen hebben hun knieën te buigen. Ook de hoge bodemvrijheid zorgt ervoor dat u op veel ondergronden uit de voeten kunt en geen hinder van obstakels hebt

.2 Uitvoeringen

Buiten de standaard Atto is er ook de Atto Sport. Deze uitvoering heeft een sportievere uitstraling, een hogere top snelheid van 10 km/u en speciale comfort banden. De functionaliteiten zijn verder exact hetzelfde met het hoge gebruiksgemak .

Prijzen Van De Movig Life Atto & Atto Sport

De Moving Life Atto is verkrijgbaar voor € 3490,-

De Moving Life Atto Sport is verkrijgbaar voor € 3895,-

Online Kopen Of Langs Komen In Onze Showroom

Wilt u de Atto of Atto Sport graag online via de website aanschaffen dan is dit zeer eenvoudig te doen via de volgende link : Moving Life Atto Scootmobiel 

Wilt u liever langs komen in onze showroom dan hebben wij altijd wel 1 van de 2 modellen staan zodat u deze uitgebreid kunt uitproberen. Onze medewerkers zullen u helpen en uitleg geven over deze unieke scootmobiel.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken