Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 okt 2020

Nieuw: lichtgewicht carbon rollator Server Fiber van 5,2 kg

Onlangs vierde de rollator haar 30-jarige bestaan in Nederland. Sinds de introductie is er erg veel veranderd en zijn de huidige rollators niet meer te vergelijken met de eerste exemplaren in 1987. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij vanaf het begin de ontwikkeling van dit bekende hulpmiddel op de voet gevolgd en duizenden mensen geholpen met de aanschaf van de voor hen ideale rollator. De nieuwste generatie rollators zijn gemaakt van carbon; een ijzersterk, maar ultralicht materiaal. Wij laten u graag kennis maken met het nieuwste model rollator van dit moment: de Rehasense Carbon rollator Server Fiber (SF).

Vernieuwde Rehasense carbon rollators

Rehasense is een Scandinavisch bedrijf dat topkwaliteit rollators produceert die ergonomisch, functioneel en duurzaam zijn en modern zijn vormgegeven. Het bedrijf introduceerde eerder al de rollator Athlon, de eerste lichtgewicht rollator met een carbon frame en een gewicht van slechts 5,2 kilo. De Carbon rollator SF is de verbeterde versie hiervan. Het frame is nog steviger. Hoewel dit nieuwste model nog steeds 5,2 kilo weegt en het gewicht dus gelijk is gebleven, is het belastbare gewicht verhoogd naar 150 kilo. De stevigheid van het frame zorgt daarnaast voor de demping van trillingen. Ook de wendbaarheid en veiligheid zijn verbeterd.

Door het minimale gewicht van deze rollator is deze zeer licht in gebruik. Ook het remmen vraagt om weinig kracht.

De Carbon rollator CF is stabiel en wendbaar

De rollator is getest en geschikt bevonden voor mensen met een lichaamsgewicht tot 150 kilo. Het frame en de zitting kunnen deze belasting moeiteloos aan. De zachte wielen zijn TPE gelaagd en hebben een breed loopvlak dat zorgt voor extra comfort en stabiliteit. De rollator kan ook uitgevoerd worden met extra zachte PU Soft banden. De comfort handvatten zijn zacht en zorgen voor maximale grip. Niet alleen is de Carbon rollator SF licht in gewicht, maar ook in gebruik. Hij is uitermate wendbaar, heeft een kleine draaicirkel en draait zeer makkelijk om zijn as, ook in stilstand. De combinatie van het sterke frame, de ultralichte uitvoering en de wendbaarheid maakt deze rollator een van de meest comfortabele rollators van deze tijd.

Eenvoudig verstelbaar en opvouwbaar

De Carbon rollator SF is geschikt voor gebruikers met een lengte tussen 150 en 200 cm. Bij het gebruik van een rollator is het erg belangrijk dat de handvatten op de juiste hoogte worden ingesteld. Dit is belangrijk voor uw bloedcirculatie en voorkomt rugklachten. De zithoogte van de zitting is standaard 62 cm. De rollator is eenvoudig en snel in te klappen. Door aan het handvat te trekken in de zitting, klapt de rollator in elkaar tot een plat pakketje. Dankzij het lage gewicht kunt u de rollator eenvoudig vervoeren.

Extra opties voor dubbel plezier

Eerder noemden wij al de extra zachte banden van PU Soft. Deze zijn niet alleen uiterst comfortabel, maar ook bijzonder prettig als u reuma of pijnklachten heeft. Gaat uw voorkeur hiernaar uit, dan kunt u dat bij de bestelling opgeven en worden deze gemonteerd geleverd. Hetzelfde geldt voor de rugband. Vindt u het aangenamer om dit extra steuntje in de rug te hebben als u op de rollator zit, dan kunt u dit aangeven en wordt deze gemonteerd voor aflevering. De standaard zitting kunt u laten vervangen door een vaste zitting met een comfortabel kussen. Tot slot willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een dienblad te monteren op deze rollator. Zo verplaatst u warme gerechten en andere spulletjes veilig naar een andere plek.

De Rehasense Carbon rollator CF online bestellen

De Carbon rollator SF kunt u uitgebreid bewonderen en uitproberen in onze thuiszorgwinkel in Neede. Natuurlijk kunt u deze rollator ook online bestellen. Binnen 1 tot 2 dagen heeft u hem dan al in huis. Wij verzenden hem gratis en u heeft 14 dagen de tijd om hem uit te proberen in uw eigen omgeving.

Heeft u vragen over deze moderne rollator of andere rollators, dan staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt ze bereiken op telefoonnummer 0545-296 368 of via de email info@totalezorgwinkel.nl. Belt of mailt u ze gerust; zij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken