Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 feb 2022

Officiële Dealer Van Nederland Joyrider & Splitrider Elektrische Rolstoel

Als officiële dealer van de Joyrider en Splitrider rolstoel hebben wij deze altijd op voorraad met alle mogelijke accessoires opties. Ook kunt u deze lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoelen vrijblijvend en gratis uit proberen bij onze showroom of met een demonstratie aan huis. Beide elektrische rolstoelen zijn zeer makkelijk op te vouwen en te vervoeren in de auto, vliegtuig, trein of boot. De Splitrider elektrische rolstoel is zelfs de aller lichtste opvouwbare elektrische rolstoel die er is met een tilgewicht van slechts 12 kg is deze voor bijna iedereen te hanteren. De accu’s van beide rolstoelen zijn speciaal ontwikkeld zodat deze ook op reis mogen worden mee genomen in het vliegtuig en geven een actieradius van circa 16 -18 km .

Specialist In Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Buiten de Joyrider en Splitrider hebben wij ook nog veel andere soorten opvouwbare elektrische rolstoelen die elk een eigen eigenschappen en kenmerken hebben. Elk mens is immer anders en daarom zijn er ook verschillende soorten opvouwbare elektrische rolstoelen . Bij ons vind u ze allemaal onder 1 dak en kunt u de verschillen goed vergelijken en proberen. Een ander soort opvouwbare elektrische rolstoel is de Prorider serie. Deze elektrische rolstoelen zijn ook geschikt voor de wat langere en zwaardere mensen aangezien deze wat meer beenruimte bied en een maximale belasting van maar liefst 160 kg heeft. De Prorider serie heeft 3 modellen , de Prorider STD , De Prorider RS (met sta op functie ) en de Prorider SF ( met opvouwbaar en deelbaar frame ) zwaarste deel is 17 kg.

Een andere veel voorkomende optie is nog de Smart Chair Travel, deze elegante rolstoel heeft een stijlvolle uitstraling en een iets hogere zithoogte met een verdikt zitkussen en een gepolsterde rug. De Smart Chair Travel heeft een tilgewicht van 19,5 kg wat hem ook tot de lichtste elektrische rolstoelen maakt op de markt verkrijgbaar.

Moeite met tillen van de elektrische rolstoel ?

Dan hebben wij ook nog een speciale smart lift die elke elektrische rolstoel tot 40 kg op de juiste hoogte tilt zodat u deze in en uit de auto kunt schuiven. Deze weegt zelf slechts 10 kg en is heel compact op te vervoeren en is verrijdbaar en geremd. Deze werkt of op een accu of bij de Prorider rolstoelen op de accu van de rolstoel.

Demonstratie Aan Huis Met Elektrische Rolstoelen

Voor een gratis en vrijblijvende demonstratie met elektrische rolstoelen aan huis kunt u een afspraak maken via onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij gaan er wel vanuit dat u serieuze interesse heeft in de rolstoelen , daarom nemen wij altijd nieuwe modellen mee dat als deze mocht bevallen deze ook meteen kan achterblijven. Vaak nemen wij 3 verschillende modellen mee bij een demonstratie aan huis. Dit gaat natuurlijk in overleg met u welke uw voorkeur hebben. In onze showroom kunt u altijd binnenlopen tijdens openingstijden voor een proefrit. U kunt de rolstoel dan zowel binnen als buiten uit proberen en wij zullen demonstreren hoe deze opvouwt en het makkelijkste in de auto te leggen is met de minste inspanning.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken