Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
27 jul 2017

Op zoek naar een kleine en compacte scootmobiel ?

Update 22-05-2021 – Sommige modellen zijn niet meer verkrijgbaar en zijn vervangen door de nieuwste modellen .  Om deze te bekijken KLIK HIER 

Heeft u weinig bewegings vrijheid en zit u veel thuis ? U wilt wel graag een scootmobiel maar vind de “normale”scootmobielen vaak te groot en te eng om op te rijden ? Dan zijn er speciaal voor u twee scootmobielen ontwikkeld die klein en compact van formaat zijn, een aangepaste snelheid hebben maar toch goed geveerd zijn en een redelijk groot bereik van circa 30 km hebben. Namelijk de Drive ST4D scootmobiel en de Ivacare Leo scootmobiel. 

Beide scootmobielen zijn voorzien van een goede vering en degelijke stoel die geheel verstelbaar is en zijn zeer compact van formaat. Zo kunt u overal makkelijk tussen door en winkelen in de supermarkt met de scootmobiel is ook geen probleem. Hieronder volgt een kleine beschrijving van de scootmobielen, als u hier boven op de link klikt gaat u naar de product pagina van de scootmobielen.

Scootmobiel Ivacare Leo

De scootmobiel Ivacare Leo is leverbaar in de kleuren blauw en zilver. De scootmobiel is voorzien van vering op alle 4 de wielen en heeft een luxe geheel verstelbare stoel die ook nog eens draaibaar is. Door zijn compacte formaat en eenvoudige en overzichtelijke formaat is de Leo die ideale scootmobiel voor beginnende scootmobiel rijders die een beetje angst voor een scootmobiel hebben. De Ivacare Leo is stabiel op 4 wielen en heeft een kleine draaicirkel van maar 131 cm. De breedte is maar 59 cm dus u kunt overal makkelijk tussen door en heeft genoeg ruimte om te manoeuvreren. .

De leo heeft een maximale snelheid van 8 km/u die instelbaar is door de draaiknop op het dashboard. Wilt u dus wat zachter rijden dan draait u de draaiknop op de gewenste stand en deze werkt als een begrenzer. U kunt dan dus gas geven wat u wilt maar deze gaat dan niet harder dan de ingestelde stand. Het bereik van de Leo is circa 30 km, uit ervaring blijkt dat dit ruim voldoende is voor in en rond het dorp of stad .

Scootmobiel Drive St4D

De Drive ST4D is ook een zeer compacte scootmobiel die iets luxer is uitgevoerd dan de Leo scootmobiel. Zo is de scootmobiel wat beter geveerd en heeft deze een hogere maximale snelheid van 12 km/u die ook geheel instelbaar is via de draaiknop aan het stuur. Ook is de Drive ST4D voorzien van een bochten begrenzer, dat houd in dat op het moment dat u te hard door een bocht gaat de scootmobiel automatisch snelheid mindert zodat u op een veilige snelheid door de bocht of afslag gaat.

De stoel van de ST4D is ook iets luxer uitgevoerd en geheel verstelbaar en draaibaar. De motor is wat krachtiger zodat als u in een heuvelachtige omgeving rijd de scootmobiel hier minder moeite mee heeft. De maximale afstand die u met de Drive St4D kunt afleggen met een volle accu is circa 35 km.

De afmeting van de Drive St4D scootmobiel zijn zeer compact zodat de scootmobiel overal makkelijk door kan en in winkels ook geen probleem oplevert.

Informatie

Voor meer informatie of het maken van een proefrit kunt u altijd contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Ook is er eventueel de mogelijkheid dat wij met de scootmobiel bij u aan huis komen voor een proefrit. In onze showroom kunt u tijdens openingstijden altijd rustig binnen lopen.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken