Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 okt 2015

Opklapbare douchestoel aan de muur

Wilt u een douchestoel bevestigen aan de muur?

Ben u opzoek naar een douchestoel die u aan de muur kunt monteren? Wij hebben hiervan verschillende douchestoelen op voorraad.  Het grote voordeel van een douchestoel aan de wand is dat hij meteen al bevestigd is op uw ideale hoogte en dat deze makkelijk op te klappen is zodat hij weinig ruimte in beslag neemt.  De douchestoelen bij ons in het assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk schoon te houden.
De douchestoelen dienen met het juiste RVS matriaal  bevestigd te worden. Ook dient men goed te kijken of de muur waar de douchestoel aan moet genoeg draagkracht heeft.  Bij twijfel schakelt U dan een installateur / vakman in voor de juiste en correcte installatie.

Een goed voorbeeld van een zeer goede douchestoel is de Linido Douchestoel met rugleuning en armleggers.  Deze is voorzien van een ergonomische zit en antislip matriaal. Door de vorm van de douchestoel kan het water makkelijk weglopen. De linido douchestoel is ook alleen als douchezitting   verkrijgbaar.  De Linido douchestoel dient met de juiste RVS schroeven bevestigd te worden. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar.  http://www.totalezorgwinkel.nl/bevestigingsset-voor-linido-douchezitting-met-rug.html

 

De douchestoel van Linido heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. Wilt u extra versteviging onder de douchestoel dan is het mogelijk een extra potenset hierbij aan te schaffen. Hiermee kunt u ook de muur ontlasten indien nodig.

Een ander opklapbare douche stoel vind u hier http://www.totalezorgwinkel.nl/douchestoel-aan-de-muur-opklapbaar.html

Deze opklapbare douchestoel is standaard voorzien van een potenset en kan maar liefs een maximaal gebruikersgewicht van 160 kg hebben, mits met de juiste RVS matrialen gemonteerd in een daarvoor bestemde muur.  De douchestoel aan de muur is voorzien van een rugleuning en armleuning, deze is ook verkrijgbaar in alleen een opklapbare douchezitting zie hier http://www.totalezorgwinkel.nl/douche-zitting-aan-de-wand.html .

De douchestoel heeft een zachte zitting en rug met groeven zodat het water makkelijk wegloopt. De zachte zitting is eventueel te verwijderen als de douchestoel schoongemaakt moet worden.

Indien u meer advies wilt over douchestoelen en/of andere hulpmiddelen dan horen wij graag van u . U kunt contact met onze klantenservice opnemen via tel. 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. U kunt ook altijd binnenlopen in onze thuiszorgwinkel in Neede

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken