Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
25 nov 2021

Opvouwbare Elektrische XL Rolstoel Tot 160 kg Draaggewicht

Veel opvouwbare elektrische rolstoelen zijn maar tot 120 kg belastbaar en dit is voor sommige mensen net te weinig . Ook de zitbreedte houd dan vaak niet te wensen over. Om toch de vrijheid te krijgen die een opvouwbare elektrische rolstoel met zich mee brengt is er daarom de Prorider RS ontwikkeld. Deze opvouwbare elektrische XL rolstoel heeft een maximale belasting van maar liefst 160 kg , een sta-op functie in de zitting en een zitbreedte van 45 cm met een breedte tussen armleuningen van 50 cm. Ook is deze rolstoel al standaard uitgerust met een dubbele accu voor een groot actieradius van maar liefst 30 km.

Vervoeren Van De Opvouwbare  Elektrische Rolstoel XL

Met een simpele handeling is de Prorider XL elektrische rolstoel op te vouwen en makkelijk mee te nemen in de auto , vliegtuig of trein. De accu’s van deze rolstoel zijn speciaal ontwikkeld zodat deze mee mogen in het vliegtuig. 1 Accu mag in de rolstoel worden vervoerd en 1 accu mag in de koffer worden vervoerd. Bij aankoop krijgt u ook de juiste formulieren mee voor het vervoeren in het vliegtuig. Zo kunt u ook op vakantie van uw vrijheid genieten en er heerlijk op uit in uw Prorider RS rolstoel .

Officiële Dealer Van Nederland Opvouwbare Elektrische XL Rolstoel Tot 160 kg Draaggewicht

Wij zijn de officiële dealer van Nederland voor de Prorider RS rolstoel, deze opvouwbare xl elektrische rolstoel is dan ook bij ons in de showroom te bekijken en uit te proberen. Teven hebben wij hier nog veel andere soorten en maten opvouwbare elektrische rolstoelen staan zodat u een uitgebreide keus heeft om te kijken wat bij u past.

Rijgedrag Opvouwbare Elektrische XL Rolstoel

De besturing van de Prorider RS XL tot 160 kg is simpel en eenvoudig door een Joystick te besturen. De snelheid is te begrenzen tot maximaal 6 km/u en de rolstoel is uitgerust met 2 motoren op elk wiel die voorzien zijn van een magneetrem. Laat u de joystick los dan staat deze dus altijd geremd , ook op een heuvel. Zo kunt u ook altijd veilig in en uit stappen en remt u heel makkelijk automatisch af wanneer u de besturing los laat of in vrije stand zet. Door de grote anti-lek banden hoeft u zich geen zorgen te maken over een lekke band en rijd u makkelijk over hobbels en oneffenheden heen. De anti-lek banden zijn gevuld met een stevig schuim die wel voor demping en comfort zorgen tijden het rijden.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken