Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 feb 2024

Opvouwbare Scootmobiel Lichtgewicht

Om uw wereld weer te vergroten is een opvouwbare scootmobiel lichtgewicht een uitkomst . Deze is makkelijk mee te nemen en compact als klein pakket te vervoeren. Wilt u liever een opvouwbare elektrische rolstoel ? Of twijfelt u wat het beste bij u past ? Wij hebben gelukkig een grote showroom met al onze opvouwbare scootmobielen en lichte opvouwbare elektrische rolstoelen standaard op voorraad staan. Zo kunt u van beide uitvoeringen verschillende modellen proberen en zowel binnen als buiten erop rijden. Zo krijgt u een goede indruk qua zit, rijcomfort en bediening. Ook het opvouwen en het tillen is natuurlijk van belang. Het lichtste tilgewicht is slechts 12 kg. Omdat alles bij elkaar staat onder 1 dak met diverse soorten opvouwbare scootmobielen en elektrische rolstoelen is het ideaal om deze zo met elkaar te vergelijken en te kijken wat de beste keuze voor u is . Hieronder zullen we een aantal van onze travel scooters uitlichten zodat u een indruk krijgt van ons uitgebreide assortiment.

Relync R2 Opvouwbare Scootmobiel

De Relync R2 opvouwbare scootmobiel is 1 van ons meest verkochte travel scootmobielen. Deze zeer stabiele opvouwbare scooter is met slechts enkele handelingen op te vouwen tot een klein koffertje en zo makkelijk en compact te vervoeren. Opgevouwen kan deze ook als een trolley achter je aan getrokken worden wat soms makkelijk is en goed uitkomt. De scootmobiel voldoet aan de internationale regelgeving voor het vliegverkeer en mag meegenomen worden in het vliegtuig. De accu is hier speciaal voor ontwikkeld. De Relync R2 is de opvolger van de Relync R1 en is sterk verbeterd in het opvouwen, software en motorisch . Deze is leverbaar in de kleur rood of zwart.

Tube Scootmobiel

De Tube is niet zo zeer opvouwbaar maar wel klein en licht om te vervoeren. Met slechts 19 kg is deze voor bijna iedereen goed te tillen en makkelijk te hanteren. Bij de Tube scootmobiel hoeft u alleen het stuur te klappen met 1 simpele handeling en de rugleuning neer te vouwen. Zo tilt u eenvoudig de reis scootmobiel op en vervoert deze bijvoorbeeld in de auto. Zonder veel handelingen bent u op de plaats van bestemming weer klaar om te gaan. Eventueel kan de hele stoel makkelijk van de Tube worden gehaald. Door zijn kleine afmetingen is deze ook perfect in krappe ruimtes en kunt u met gemak overal naar binnen. De Tube mag ook mee in het vliegtuig , de accu is hierop getest en speciaal ontwikkeld.

TZ EasyGo Opvouwbare Scootmobiel

De TZ EasyGo opvouwbare scootmobiel is de enigste reis scootmobiel die voorzien is van een gashendel net als een brommer. U draait dus om gas te geven en remt met de handrem aan de linkerzijde. Deze scootmobiel heeft geen magneetrem zoals alle andere opvouwbare scootmobielen waarbij u remt als u het gas los laat. De snelheid van deze vouw scooter is behoorlijk en kan maximaal 10 km/u die instelbaar is . Met 2 eenvoudige handelingen vouwt u de Easygo op tot een klein pakket om te vervoeren of trekt u deze als een trolley achter u aan. De EasyGo is niet geschikt om mee te nemen in het vliegtuig maar neemt door zijn geringe afmetingen weinig ruimte in om te veorvoeren en is met een gewicht van 20 kg voor iedereen goed te tillen.

Drive ST3D Scootmobiel ( Demontabel )

De Drive ST3D is een scootmobiel die in 5 delen te vervoeren is. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de scootmobiel over de verschillende delen verspreid is zodat dit lichter en handzamer is voor de gebruiker. Nadeel is dat er meer handelingen nodig zijn om te vervoeren en weer in elkaar te zetten. Voordeel is dat de scooter is uitgerust met 4 wielen wat stabieler rijd en meer grip heeft met de ondergrond. De stoel is standaard uitgerust met armleuningen die in de breedte verstelbaar zijn. Deze scootmobiel lis niet geschikt voor vervoer het vliegtuig.

Vermeiren One Scootmobiel ( Demontabel )

De Vermeiren One scootmobiel is ook net als de Drive ST3D in 5 delen te vervoeren zodat deze klein en licht zijn om te hanteren. De Vermeiren One is wat kleiner dan de ST3D zodat deze nog beter hanteerbaar is . Nadeel is dat de beenruimte ook is minder wordt in verhouding met de Drive scootmobiel. De scootmobiel is zelf aan te passen in 4 kleuren wat het leuk maakt deze af en toe te veranderen in de kleur die u graag wilt. Ook deze scootmobiel is niet geschikt om mee te vliegen maar wel ideaal om te vervoeren in bijvoorbeeld de auto.

Opvouwbare Lichtgewicht Elektrische Rolstoel

Veel mensen kiezen i.p.v. een opvouwbare scootmobiel een lichtgewicht elektrische rolstoel aangezien dit ook weer veel voordelen met zich mee brengt en deze geschikt zijn voor binnen en buiten . Ook zien de elektrische rolstoelen er niet meer zo lomp en groot uit als ze vroeger waren en zijn dit vaak hippe moderne stoelen die zeer licht zijn en mee mogen in het vliegtuig, auto, trein, boot of tram. De lichtste is de Splitrider die nog maar een tilgewicht van 12 kg heeft en binnen enkele seconden in en uit te vouwen is. Hier onder een aantal foto’s en afbeeldingen van onze elektrische rolstoelen in ons assortiment.

Showroom

Wilt u graag eerst uitproberen voordat u aanschaft ? Dan is dit zeer verstandig en zeker mogelijk in onze showroom. Wij hebben hier al onze elektrische rolstoelen en scootmobielen die op onze site staan ook uitgestald staan om uit te proberen en op te rijden. Onze medewerkers staan voor u klaar om goed de verschillen en mogelijkheden aan u uit te leggen zodat u een juiste keuze kunt maken. . U kunt de modellen zowel binnen als buiten bij ons uitproberen zodat u ook goed de verschillen per ondergrond kunt merken. Buiten het rijden zullen we kijken naar welk tilgewicht voor u handzaam is en wat u zelf kunt vervoeren.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken