Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 jan 2022

Proefrit Aan Huis Met De Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel Splitrider is de lichtste elektrische rolstoel die er op de markt verkrijgbaar is en die voor iedereen makkelijk hanteerbaar is . De besturing is zeer eenvoudig met de rechter of linker hand te doen door de een joystick bediening. De zit is verassend goed en geeft veel ondersteuning en is ventilerend wat er voor zorgt dat u geen klets natte onderrug krijg tijdens de warme dagen. De handige instap zorgt voor een veilige transfer en dat u recht met de voeten onder uw lichaam kunt in en uitstappen met behulp van de armleuningen. Onderaan deze pagina de link naar de product pagina met alle specificaties en unieke eigenschappen van deze rolstoel.

Proefrit In Onze Showroom Met De Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Als officiële dealer van Nederland hebben wij de Splitrider altijd standaard op voorraad en kunt u bij ons in de showroom altijd binnen lopen van Dinsdag t/m Zaterdag om een proefrit te maken en deze unieke lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel uit te proberen. Zo kunt u goed testen hoe deze zit en aanvoelt en hoe de besturing werkt. Ook is het fijn om dan het tilgewicht te testen en te kijken of deze goed in de auto past. De Splitrider is namelijk de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel op de markt met slechts 12 kg is deze voor iedereen te tillen. Wij zullen u natuurlijk voordoen hoe makkelijk deze op te vouwen en te splitsen is . Ook hebben wij altijd nog circa 5 andere modellen opvouwbare elektrische rolstoelen staan met elk hun eigen eigenschappen en zitcomfort.

Totale Zorgwinkel, Russchemorsweg 38 , 7161 RT Neede, 0545-296368 , info@totalezorgwinkel.nl

Proefrit Aan Huis Met De Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Bent u niet in staat om bij onze showroom te komen of probeert u de rolstoel liever in uw eigen omgeving ? Dan is het ook mogelijk dat wij bij serieuze koop interesse met de rolstoel bij u aan huis komen en deze thuis aan u demonstreren en u begeleiden bij het proefrijden. Eventueel kunnen wij dan ook nog de Joyrider en Smartchair of Prorider elektrische rolstoel meenemen zodat u deze kunt vergelijken en uitproberen.

Ontdek hoe makkelijk de Splitrider in elke auto mee te nemen is . Met slechts 12 kg als zwaarste deel is de Splitrider voor bijna iedereen goed te tillen en door de twee compacte delen past deze in elke auto. Bekijk hieronder een demofilm van het vervoeren van deze unieke opvouwbare elektrische lichtgewicht rolstoel.

Alle Informatie e-Ability Splitrider

Alle informatie en specificaties over deze unieke rolstoel kunt u vinden op de product pagina van de Splitrider rolstoel via de onderstaande link. Natuurlijk kunnen wij u in de showroom of via onze klantenservice ook alles vertellen over deze rolstoel.

Ontdek de Splitrider rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken