Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 jul 2021

Puck Keysafe Sleutelkluis Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

De Puck Keysafe Sleutelkluis Met Politie Keurmerk veilig wonen is de enigste mechanische sleutelkluis op de markt die voorzien is van het SKG** keurmerk. Dit is het politie keurmerk voor veilig wonen. Hiermee is de Puck keysafe sleutelkluis het veiligste sleutelkastje op de markt verkrijgbaar. Deze uniek sleutelkluis is ontwikkeld in Nederland en wordt geproduceerd in Duitsland.

Veilig Opbergen Van Uw Sleutels In Een Sleutelkluis

Met de sleutekluis van Puck keysafe kunt u veilig uw sleutels buitenhuis opbergen zodat een thuiszorgmedewerker, hulpverlener of bekende altijd bij u kan komen, ook in geval van nood. De sleutelkluis is dan een uitkomst en bied een veiligere uitkomst dan een aantal sleutels uitdelen aangezien er dan kans op verlies of diefstal van de sleutel kan zijn . Door de unieke werking van het sleutekluisje blijf de gebruikte code om te openen nooit in beeld staan en verspringt deze altijd weer zodat deze niet per ongeluk op de code blijft staan om de kluis te openen. De Ultra sterke materialen zorgen ervoor dat de sleutelkluis bijna onbreekbaar is .

De sleutelkluis is eenvoudig te bestellen via de volgende link : Puck Keysafe Sleutelkluis

Installatie Van De Puck Keysafe Sleutelkluis

De politie gekeurde sleutelkluis is op de muur te bevestigen of met een speciale gekeurde bevestiging beugel tussen het kozijn of deur te maken. Onderstaande film geeft u een indruk van de installatie.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken