Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 dec 2020

Reuma Hulpmiddelen Voor In De Keuken

Er zijn tegenwoordig veel verschillende hulpmiddelen die het werken in de keuken gemakkelijker maken. Heeft u last van verminderde spierkracht, pijnlijke armen of schouders ? Of reumatische klachten in de handen ? Dan zijn er veel hulpmiddelen die van dienst kunnen zijn. U kunt hierbij denken aan het openmaken van potten of blikken, het afgieten van pannen. Of bijvoorbeeld het snijden van vlees en groente. Hier onder gaan we in op de meeste voorkomende hulpmiddelen voor in de keuken .

Al onze reuma hulpmiddelen voor in de keuken vind u via de volgende link : Reuma hulpmiddelen

Pot / Pak en blikopeners

Potopeners

Het openen van een pak of pot kan soms best lastig zijn, laat staan als u al klachten in de handen of armen heeft . Dan is dit vaak niet meer te doen. Daarom zijn er verschillende potopeners die als hefboom functioneren zodat u deze met weinig kracht open kun maken. Of wat dacht u van de Jarkey ? Deze ontlucht de pot zodat u de deksel er zonder kracht af kunt halen.

Blikopeners

Een blikopener die eenhandig te gebruiken is en mat een verdikt handvat voor extra grip ? Dan is de good grips blikopener iets voor u . Deze is handig en eenvoudig in gebruik en zorgt voor veel gemak in de keuken. Heeft het blik een lipje waar u lastig onder kunt komen ? Dan is de J-Popper zeer ideaal om het blik gemakkelijk open te maken.

Pakopeners

De kleine doppen van de pakken vla of pakken melk kunnen er vervelend zijn . Het is een kleine dop die moeilijk te klemmen is . Geen nood , met de turnkey is het een kleine moeite de pakken weer open en dicht te draaien. U zet deze op de dop en met de steel van de turnkey kunt u het pak simpel en met weinig kracht open en dicht draaien

Hulpmiddelen Om Te Snijden

Buiten het aangepaste bestek of de bestekverdikkers om te eten zijn er ook handige oplossingen om het eten te snijden en te bereiden.

Ergonomische keukenmessen

U kunt hierbij denken aan ergonomische messen waarbij u kunt snijden in een ergonomische hoek zonder veel kracht te zetten. Hierdoor ontlast u uw schouders , armen en polsen en kunt u weer met plezier het eten bereiden.

Schilmesjes met verdikt handvat

Heeft u moeit met het vasthouden van een schilmes of dunschiller ? Kijk dan eens naar een dunschiller met een verdikt handvat ? Deze zijn goed vast te houden en makkelijk te hanteren.

Overige handige Hulpmiddelen voor in de keuken

Natuurlijk zijn er veel meer oplossingen om het koken en huishouden weer gemakkelijk te maken. Hieronder vind u een opsomming van hulpmiddelen in de keuken die u via onze website kunt bestellen. Natuurlijk zijn deze ook aanwezig in onze showroom.

 • Een handige snijplanken
 • Antislip matten
 • Eenhandige vergieten
 • Eenhandige waterkoker
 • Gemakkelijk doekjes uitwringen
 • Verlengde stoffer en blik zodat u niet hoeft te bukken
 • Automatische garde voor in de pan
 • Ergonomische kaasschaaf
 • Eenhandige scharen
 • Diverse blik en pakopeners
 • Diverse potopeners

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over de reuma hulpmiddelen in de keuken ? Of zoekt u een hulpmiddel wat er niet bij staat ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@totalezorgwinkel.nl of 0545-296368 . Natuurlijk bent u tijdens openingstijden ook welkom in onze showroom.

 

 

Reuma Hulpmiddelen Voor In De Keuken

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken