Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
1 sep 2020

Rollator En Trippelstoel In 1 – Saljol Page

Uniek en net een half jaar op de markt is de Saljol Page rollator en trippelstoel. De Saljol Page is geschikt voor in en om het huis. De Saljol Page is zo stabiel en stevig dat dit de ideale hulp in huis is en multifunctioneel te gebruiken is . En dit alles voor een betaalbare prijs als u nagaat dat een trippelstoel al snel richting de 1200,- gaat. Ook aan de veiligheid is gedacht, zo is de page te remmen via de remhendels aan de handvatten die ook vast te zetten zijn maar ook aan de wielen zodat als u deze als trippelstoel gebruikt extra goed vast kunt zetten met opstaan.

De Product pagina en prijs van deze unieke rollator en trippelstoel in 1 vind u door hier te klikken —> Saljol Page Rollator En trippelstoel

Bovendien is de Page ook zijwaarts te gebruiken en heeft deze door zijn 4 zwenkwielen een extreme kleine draaicirkel. De rollator en trippelstoel is zo stevig dat mocht u bijvoorbeeld gevallen zijn u zich ook zijwaarts aan de rollator kunt optrekken door de verschillende stang hoogtes . De rollator blijft dan gewoon zeer stabiel staan.

Multifunctioneel Saljol Page

Bij Saljol hebben ze overal over nagedacht, de page is met verschillende opties multifunctioneel.

Dienblad

Door het dienblad op de Saljol Page kunt u gemakkelijk uw eten en drinken vervoeren , maar door het unieke ontwerp van de Page is deze ook met dienblad en al over tafel te zetten en hoeft u deze niet af te pakken. Ook is hij zo goed te gebruiken als bijzet tafel bij bijvoorbeeld uw luie stoel.

Te gebruiken op het toilet

Door zijn ontwerp is de Saljol Page goed te gebruiken op het toilet op 2 manieren zodat u hier ook goed en gemakkelijk kunt opstaan. In de onderstaande product film krijgt u een goede indruk hoe dit in zijn werk gaat.

Als Trippelstoel

Standaard krijgt u de houten plank meegeleverd zodat u de Page ook als trippelstoel kunt gebruiken. Gebruikt u de Saljol Page nu ook heel veel als trippelstoel dan is het aan te raden het dikke koudschuim kussen en rugband mee te bestellen zodat u net even iets comfortabeler zit en hier ook langer tijd op kunt doorbrengen. Het koudschuim kussen is eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen.

Zitten aan tafel of koken met de Saljol Page

Ook kunt u deze unieke rollator en trippelstoel eenvoudig aanschuiven aan tafel en zo op uw eigen hulpmiddel blijven zitten . Ook is het zeer ideaal dat u tijdens het koken op de Page kunt blijven zitten en zonder moeite uw eten kunt bereiden.

Tuinieren Met De Page Rollator En Trippelstoel

Tuiniert u nog graag ? Dan kunt u met de Page rollator ook perfect uw tuin benodigdheden vervoeren zodat u heerlijk buiten in de tuin bezig kunt zijn.

Goed er tussen lopen

Heeft u het nodig om goed recht op tussen de rollator te lopen dan is de Page hier zeer geschikt voor . Zelfs als u de plank of het koudschuim zitting mee wilt nemen kunt u deze goed en stevig vervoeren en wanneer u deze nodig heeft is dit makkelijk op de plek te leggen.

Conclusie over de Saljol Page rollator en trippelstoel in 1

De Saljol Page is een unieke rollator en trippelstoel in 1 die geschikt is voor in en om het huis. De rollator is zo stevig en multifunctioneel dat deze door geen andere binnen rollator of trippelstoel te evenaren is en dit voor een vriendelijke prijs. Buiten dat de Page u veel gemak en comfort bied is deze ook extreem veilig en stabiel en zult u dit met niks kunnen vergelijken.

De Saljol Page staat standaard bij ons in de showroom om uit te proberen maar is natuurlijk ook zeer makkelijk via de website te bestellen. Al vele gingen u voor . Boven aan deze pagina staat de link naar de product pagina van deze rollator met prijzen en opties en kunt u ook de ervaringen van gebruikers lezen.

Heeft u vragen over deze unieke rollator en trippelstoel in 1 ? Dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Uiteraard kunt u de Saljol Page in onze showroom uitgebreid uitproberen.

Rollator En Trippelstoel In 1 – Saljol Page

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken