Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 mrt 2021

Rollator Kopen In Haaksbergen

Woont u in Haaksbergen en bent u op zoek naar een goede betrouwbare rollator ? Dan kunnen wij u helpen. Met onze Zorgwinkel in Neede hebben een royaal assortiment rollators op voorraad kunt u deze zowel binnen als buiten bij ons uitproberen. Onze adviseurs zullen u helpen met het maken van de juiste keuze en de rollator op de juiste hoogte voor u afstellen tijdens het proberen van de verschillende rollators. Het is immers belangrijk een goede keus te maken en zo kunt u goed kijken welke rollator voor u prettig loopt. Natuurlijk zit er ook een groot verschil in prijs en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een selectie gemaakt van de beste merken binnen ieder budget.

Verschillende Rollators

Wij hebben een ruim assortiment met veel verschillende rollators want ieder mens is immer anders . Zo kunt u denken aan rollators met grote voorwielen of zachte dempings banden, carbon rollators die extra licht zijn of een rollator die dubbel opvouwbaar is om extra klein te vervoeren. Toch liever de classic rollator ? Ook deze staat standaard bij ons in de showroom. Een overzicht van alle rollators vind u hier : Rollators Totale Zorgwinkel

Waar vind u ons ?

Onze Showroom in Neede zit op een rustige plek zonder al te veel hinder van verkeer , zo kunt ook buiten rustig verschillende rollators proberen zonder hinder van verkeer. Wij hebben eigen parkeerplekken voor ons pand zodat u niet ver hoeft te lopen en voor deur kunt parkeren.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken