Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 jun 2022

Rollator Voor Buiten – Welke Loopt Het Beste

U bent op zoek naar een rollator en aan het kijken wat het beste bij u past. In rollators is een groot aanbod te krijgen en hier zitten ook zeer veel verschillen in. Ook verschillen die u misschien op het eerste ogenblik niet van de buitenzijde kunt zien. \Denkt u aan de stevigheid van het frame en hoe het frame trillingen van de ondergrond absorbeert . Rollators van de kwaliteit merken zorgen voor een minimum aan trillingen en zorgen dat de rollator niet “schud “tijdens het lopen. Dit heeft grote invloed op hoe comfortabel u loopt maar ook hoe de rollator zich houd naar een jaar of zelfs 5 jaar. Er zijn veel rollators in omloop die de 2 jaar niet halen en vaak is goedkoop dan ook duurkoop en zijn deze rollators niet optimaal veilig. Een ander aspect wat een grote invloed heeft op het buiten lopen met een rollator zijn de wielen. Hoe grote de wielen hoe makkelijker u loopt over oneffenheden, hobbels en obstakels. Bij voorkeur zijn de grote wielen dan ook nog van speciaal demping schuim wat slijtvast en anti-lek is of op basis van lucht. Dit zijn de twee types  die het hoogste comfort geven en zorgen dat u zelf ook niet uit balans wordt gebracht. Hieronder zullen we de twee beste rollators voor buiten met grote wielen voor u toe lichten .

  1. De Topro Olympos ATR Rollator

De Topro Olympos ATR Rollator is de meest verkochte rollator op de markt en dat is niet voor niks. Door zijn grote voorwielen en achterwielen loopt deze rollator gemakkelijk en soepel . Ongeacht de ondergrond zorgen de grote wielen voor demping aangezien ze zijn gemaakt van een speciaal soort slijtvast schuim wat de trillingen absorbeert . Ook het stevige frame zorgt voor veel stabiliteit  en stevigheid en zorgt voor een gemoedelijke rit. Het is ook niet voor niks het gerenommeerde merk Topro maar liefs 7 jaar garantie op het frame geeft. Ook is de Topro Olympos ATR uitgerust met speciale handvatten die op twee manieren vast zijn te pakken, ideaal als u onder het lopen even van grip wilt wisselen om de druk op uw handen te veranderen.

De Olympos ATR is leverbaar in 4 verschillende kleuren en 2 maat voeringen. Dit heeft met de zithoogte en instelling van de handvatten te maken. Alle informatie over deze rollator vind u hier : Topro Olympos ATR

 2.  ByAcre Overland Carbon Rollator

De ByAcre Overland carbon rollator is speciaal ontwikkeld voor de actieve mens die er heerlijk op uit wil. Het stevige gestroomlijnde frame zorgen voor een optimaal comfort en gemak. Het frame is compleet vervaardigd uit carbon wat het extreem sterk en licht maakt. De remkabels zitten netjes verwerkt in het frame zodat deze niet uitsteken en u ergens achter kunt blijven haken. De grote luchtbanden zorgen voor perfecte demping en lopen met gemak over kleine drempels , oneffen bospaden of bij voorbeeld kinderkoppen. De handvatten zijn soft met extra grip en zijn omgedraaid wat ervoor zorgt dat u veel beter tussen de rollator loopt en veel meer steun heeft aan de rollator. Ook loopt u automatisch meer rechtop en heeft u een betere loophouding. Het inklappen en vervoeren is zeer eenvoudig binnen enkele seconden te doen. Door het lichte gewicht aangezien de rollator is gemaakt van carbon is deze voor bijna iedereen goed te tillen.

Alle informatie over deze unieke design outdoor rollator vind u hier : ByAcre Overland Carbon Rollator

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken