Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 mrt 2022

Scootmobiel Aanschaffen ?

Wanneer u minder mobiel bent of gaat worden en/of geen auto meer mag of kunt rijden en u wilt zelf graag onafhankelijk en mobiel blijven dan kan een scootmobiel uitkomst bieden. Daarin zijn vele mogelijkheden en is het goed om eerst te bekijken wat u precies zoekt. Daarmee kunnen wij u helpen. Een overzicht van al onze scootmobielen vind u alvast hier : Scootmobiel Totale Zorgwinkel

Samen bekijken we de verschillende opties bijv. hoever wilt u met de scootmobiel rijden? Wat voor soort model zoekt u? Er zijn vele verschillende modellen. De scootmobielen die wij in de showroom hebben staan zijn eigenlijk altijd 4-wielers, ze zijn allemaal optioneel ook in 3-wiel uitvoering verkrijgbaar. Het verschil is dat je met 4 wielen stabieler bent.

Hoe groter de scootmobiel, hoe groter de accu’s die erin kunnen dus hoe groter het bereik dan wordt. Bij de grootste modellen met de grootste accu’s is het actieradius optioneel tot max. 60-65 km. uit te bereiden. Dit is gemeten onder ideale weersomstandigheden en hangt af van het type wegdek en het gewicht van de gebruiker. Met zo’n model is de snelheid max. 18 km./u. Mocht u toch liever een wat kleiner model hebben waarmee u bijv. ook gemakkelijk een winkel mee naar binnen kunt rijden dan kunt u kiezen voor een compacter model. Met een maximale snelheid van 12 km/u en met een bereik van 35 km. Dit model heeft een overzichtelijke draaiknop waarmee je de snelheid eenvoudig kunt aanpassen. Wanneer u liever wilt dat ook nog iemand mee kan fietsen, kunt u kiezen voor het model wat hier eigenlijk tussenin zit. Dan heb je een maximale snelheid van 15 km/u en een actieradius van zo’n 45-50 km. Ook hebben we een opvouwbare scootmobiel wanneer u deze graag mee wilt nemen.

Waar kan ik jullie scootmobielen uitproberen ?

In onze grote showroom in Neede hebben wij veel verschillende soorten scootmobielen staan met elk hun eigen unieke eigenschappen . Wij gaan samen met u bekijken wat het beste bij u past binnen uw mogelijkheden. Zo kunt goed bekijken welke keus de beste is voor u . Samen gaan we verschillende scootmobielen uitproberen zonder hinder van verkeer. Wij zullen u uitgebreid informeren en helpen waar nodig is tijdens het proefrijden.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368

Bent u eruit wat voor soort model scootmobiel u wilt, welke snelheid en max. afstand u ermee wilt kunnen rijden? Dan kunnen wij samen met u naar deze modellen gaan kijken. Er zit nog wel wat verschil onderling in de verschillende merken. De ene scootmobiel heeft weer een andere vering dan de andere. Zo is het belangrijk om dit goed uit te proberen d.m.v. een proefrit, dit kan gemakkelijk bij ons op locatie. Wij hebben daar de ruimte voor om ons pand heen en kunnen zo nodig met u mee rijden. Ook leggen we de scootmobiel helemaal uit en nemen alles met u door. Wanneer u besluit tot aanschaf van een scootmobiel informeren wij u over de verzekering die kunt u zelf afsluiten of wij kunnen dat voor u doen. Ook kunt u kiezen voor een pechhulp pakket.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken