Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 aug 2017

Scootmobiel Drive ST6D – 3 Wieler

De Drive ST6D 3 wieler scootmobiel is 1 van de veiligste en meest comfortabelste 3 wiel scootmobielen die er te krijgen is. Door zijn brede wiel ophanging , uitmuntende vering en goed uit gebalanceerde gewicht is kantelen met deze 3 wieler praktisch onmogelijk. Wel geeft de ST6D scootmobiel u de wendbaarheid van een 3 wiel scootmobiel met de veiligheid van een 4 wiel.

3 Wieler Scootmobiel met een krachtige motor

De ST6D is voorzien van een krachtige 1300 watt motor. Zult zult u met gemak ook met lage snelheid heuvels en ongelijke ondergronden kunnen overrijden , en heeft u nooit het probleem dat de scootmobiel het niet aan kan. Ook zijn hoge bodemvrijheid en grote wielen geven extra gemak bij het rijden op ongelijke ondergronden en obstakels en stoepranden zijn geen probleem voor deze unieke scootmobiel.

Vering van de scootmobiel Drive ST6D 3 Wieler

De ST6D scootmobiel is uitgevoerd met een uitmuntende vering zodat u een hoog rij comfort heeft en geen ondergronden hoeft te mijden omdat het te veel trilt. De combinatie van zijn luxe verstelbare en draaibare stoel, de uitstekende vering en de grote luchtbanden zorgen ervoor dat u perfect over de weg rijd met een zeer hoog rijcomfort.

Moderne vormgeving

De Drive ST6D 3 wieler scootmobiel heeft een modern uiterlijk met een mooi brede voorkap die u beschermt tegen weer en wind. Door dit unieke design zit u ook met de koudere dagen goed geborgen op uw scootmobiel. Iets wat u maar bij zeer weinig scootmobielen tegenkomt. Ook geeft de scootmobiel u zeer veel beenruimte zodat u uw benen niet de hele tijd in dezelfde positie hoeft te houden.

De scootmobiel is geheel uitgevoerd met zuinige LED verlichting, die zeer weinig zullen verbruiken en een lange levensduur hebben. De scootmobiel heeft een groot digitaal display waarmee u goed de snelheid, gereden km, dagtrip km, temperatuur en de accu stand kunt zien . De snelheid is eenvoudig instelbaar via de vaste knoppen op het dashboard en te zien op het display.

De scootmobiel is leverbaar in de kleuren rood en antraciet.

Snelheid en Actieradius

De ST6D 3 wieler scootmobiel heeft een maximale snelheid van circa 15 a 16 km/u die geheel instelbaar is via het digitale display op het dashboard. Het actieradius ligt aan het type accu’s in de scootmobiel. Deze wordt standaard geleverd met 85Ah accu’s waarmee u circa 40 km kunt rijden. Voor een kleine meerprijs van 80,- leveren wij deze scootmobiel met 105Ah accu’s waarmee u een bereik van circa 50 km heeft.

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een proefrit bij onze showroom of bij u thuis kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Scootmobiel Drive ST6D – 3 Wieler

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken