Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 apr 2017

Scootmobiel Drive STD 6 – 4 wiel

Is het voor niet mogelijk om bij onze winkel te komen ? Dan kunnen wij ook met verschillende scootmobielen bij u thuis komen zodat u deze daar kunt uitproberen. Voor meer informatie over een thuisbezoek kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

update 22-05-2021 – Proefrijden is alleen nog mogelijk in onze showroom en op afspraak binnen circa 30 km van onze showroom

Alle product informatie over de scootmobiel Drive STD6 vind u hier —->Drive STD6

De scootmobiel van tegenwoordig moet aan steeds meer eisen voldoen en er wordt steeds meer van verwacht. De Drive STD 6 4 wiel scootmobiel is de uitkomst voor iedereen hoge eisen stelt aan een scootmobiel. Deze scootmobiel is zeer luxe uitgevoerd en heeft een zeer hoog rij comfort. Zijn fraaie design zorgt ervoor dat u wordt beschermt tegen de wind en regen op de koude dagen.

De Drive STD 6 heeft een hoge bodemvrijheid met robuuste luchtbanden zodat obstakels geen probleem meer zijn. De scootmobiel is uitgerust met de beste vering op het moment verkrijgbaar en de royale stoel is draaibaar en geeft een uitstekende ondersteuning. Door dat de stoel ook in diepte verstelbaar is heeft u altijd zeer veel beenruimte en kunt u ontspannen rijden op deze scootmobiel.

Rijeigenschappen van de scootmobiel Drive STD 6 4 wiel

De STD 6 heeft een maximale snelheid van 18 km/u die instelbaar is via het duidelijke en overzichtelijke display met drukknoppen. Het actieradius van deze scootmobiel is circa 55 km en optioneel uit te breiden door 105Ah accu’s te plaatsen. De vering is apart geplaatst op elk wiel voor het hoogst mogelijke comfort.

Leverbare kleuren van de Drive STD 6 4 wiel scootmobiel

De Drive STD 6 is leverbaar in de kleuren antraciet en rood, dit geld tevens voor de gehele STD serie van Drive.

Als u besluit de scootmobiel Drive STD6 aan te schaffen dan koopt u een scootmobiel waar u jaren rij plezier van zult hebben.

Scootmobiel Drive STD 6 – 4 wiel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken