Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 nov 2023

Scootmobiel Kopen Winterswijk

Scootmobiel Kopen Winterswijk

Woont u in Winterswijk en wilt u graag een scootmobiel gaan kopen ? Ontdek dan ons ruime assortiment scootmobielen van diverse Nederlandse en Europese merken van hoge kwaliteit. Al onze scootmobielen kunt u uitproberen in een rustige bijna autovrije omgeving . Wij zullen u helpen en begeleiden tijdens het proefrijden. U kunt ons vinden :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

Scootmobiel Kopen In Winterswijk

U woont in Winterswijk en zoekt in de buurt een expert om een scootmobiel te kopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in Neede en hebben een zeer groot assortiment scootmobielen in de showroom staan zodat u goed de verschillen per scootmobiel kunt uitproberen. Er zit namelijk een groot verschil in vering, actieradius , snelheid, sturing, zitcomfort ect per scootmobiel. Daarom is het belangrijk verschillende modellen te testen en uit te proberen zodat u een juiste keuze kunt maken. Wij verkopen alleen scootmobielen van gerenommeerde merken in verschillende prijsklassen Chinese merken zoals o.a Kymco zult u bij ons niet vinden aan gezien deze niet de veiligheid en comfort bieden dat een scootmobiel moet doen.

Waarom Verschillende Scootmobiel Merken Proberen ?

Elk merk maakt gebruik van zijn eigen materialen en opbouw van een scootmobiel . Er zit dan ook erg veel verschil per scootmobiel wat u ban de buitenkant niet goed kunt zien. Ook hebben de scootmobielen verschillende afmetingen, vering, sturing en snelheid. Dit kunt u goed merken door de verschillen te proberen in de prijsklasse die u zoekt.

Een greep uit ons assortiment

Actieradius van een scootmobiel

Standaard wordt een scootmobiel altijd geleverd met een AMG of GEL accu. Afhankelijk van de grootte van de accu wat in de scootmobiel wordt het actieradius bepaald . Tegenwoordig is het ook mogelijk de scootmobiel met Lithium accu’s te leveren. Het voordeel van een lithium accu is dat deze een veel groter bereik heeft van 80 – 90 km per lading en dat lithium de eigenschap heeft kort te kunnen worden geladen. Zo kunt u altijd bijvoorbeeld een uurtje bijladen. Dit is bij AMG of GEL niet mogelijk. Een nadeel van lithium is dat de eerste aanschaf een stuk duurder is , wel is de levensduur ongeveer 3,5 x zo lang als een standaard accu dus op de lange termijn is kostprijs bijna even hoog als een normale accu.

Waar kan ik een scootmobiel kopen in Winterswijk ?

In Winterswijk zelf kunt u geen scootmobiel kopen, wel vlak bij in Neede waar wij met onze showroom zitten met een groot assortiment scootmobielen. Buiten scootmobielen hebben wij een zeer groot assortiment hulpmiddelen van klein tot groot.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Gratis Proefrit Aan Huis In Winterswijk

Bent u niet in de mogelijkheid om bij onze showroom te komen ? Dan is het ook mogelijk dat wij met 2 a 3 modellen gratis bij u aan huis komen in Winterswijk om deze in uw eigen vertrouwde omgeving te te testen en uit te proberen. Onze adviseur zal u de verschillen en mogelijkheden per scootmobiel uitleggen en samen met u een testrit gaan maken zodat u een goede indruk van het rijden op een scootmobiel krijgt. Een proefrit aan huis is gratis en vrijblijvend. In overleg met u bepalen we welke scootmobielen we meenemen met een proefrit aan huis. Voor het maken van een afspraak voor een demonstratie aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken