Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
15 jun 2022

Scootmobiel Met Vering – Afikim Breeze S4 Plus

U wilt graag een scootmobiel gaan aanschaffen maar wee niet goed waar u op moet letten? De belangrijkste kernpunten zijn de snelheid, het actieradius en de vering. Vooral dat laatste punt wordt nog al eens onderschat. Met het rijden op een scootmobiel voelt u veel meer de ondergrond met bijvoorbeeld een auto. Het is daarom goed om te kijken wat voor een vering de scootmobiel heeft en hoe deze rijd. Er zijn 3 scootmobielen die er qua vering ver boven uitspringen. Dit zijn namelijk :

  1. Life & Moblity Solo 4
  2. Mini crosser 4
  3. Afikim Breeze S4

We gaan hieronder wat verder in op de Afikim Breeze S4 Scootmobiel. Deze scootmobiel is namelijk als enigste scootmobiel uitgerust met schokdempers op de achterwielen en geeft een zeer hoog rijcomfort . De grote wielen zorgen tevens voor het makkelijk nemen van obstakels en het soepel rijden over hobbels ..

Over de Afikim Breeze S4 Plus – Scootmobiel Met Vering

Buiten zijn uitmuntende vering is de Afikim S4  ook een scootmobiel met een hoge snelheid van maar liefst 18 km/u . In combinatie met de optie voor 105 of 130 Ah accu’s is dit ook een sootmobiel waar makkelijk grote afstanden kunnen worden afgelegd. De scootmobiel is vorm gegeven met royale voorkappen zodat u ook wat meer uit de wind zit en in de koudere dagen wat beter beschut zit. De scooter heeft een stuur wat u gewend bent met alle knoppen binnen handbereik. Zo kunt u de knipperlichten, claxon en verlichting bedienen met uw handen aan het stuur. De handen zijn beschermt door de wind door de handkappen aan het stuur.  Standaard wordt de Breeze S4 Plus geleverd met luxe koffer achterop de stoel in dezelfde kleur als de scootmobiel.

Kleuren Van De Afikim Breeze S4 Plus

De Breeze S4 Plus is standaard leverbaar in de kleur antraciet , rood en blauw.

 

 

Showroom In Neede

Wilt u graag de Breeze S4 Plus uitproberen dan is dit mogelijk bij onze showroom. Wij hebben deze scootmobiel standaard staan in een 1 persoons en tweepersoons uitvoering. U kunt deze dan testen en buiten uitproberen in een zeer rustige omgeving met bijna geen verkeer. Natuurlijk zullen wij u helpen en begeleiden tijdens het proefrijden .

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Afikim Breeze S4 Plus Ook als 2 persoons uitvoering

De Afikim Breeze S4 Plus is ook als 2 persoon scootmobiel verkrijgbaar zodat u er heerlijk met zn tweeën naast elkaar zittend op uit kunt . De scootmobiel behoud zijn rijeigenschappen maar wordt uitgerust met een extra frame en duozitting. Zo heeft u ook als 2 persoons scootmobiel het zeer hoge rijcomfort en de hoge snelheid van max 18 km/u.

Alle informatie over de Afikim Breeze S4 Plus vind u via de onderstaande link :

Afikim Breeze S4 Plus – 1 persoons

Afikim Breeze S4 Plus – 2 persoons

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken