Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 feb 2017

Scootmobiel Plus Dealer

Een scootmobiel is er verkrijgbaar in vele soorten en maten. Maar waar moet u nu opletten bij de aanschaf van een scootmobiel ? Ten eerste is het verstandig om te kijken waar de scootmobiel wordt geproduceerd. Scootmobielen met een herkomst uit Europa zijn qua kwaliteit en ontwikkeling ver voor uit op bijvoorbeeld de Aziatische landen. De scootmobielen worden daar vaak qua uiterlijk goed nagemaakt maar na een jaar beginnen de problemen vaak, iets waar u niet op zit te wachten.

Een erkende en betrouwbare dealer van scootmobielen

Kijk altijd naar een betrouwbare dealer, dit kunt u al eenvoudig controleren door de naam van de dealer in Google in te typen en de eerste twee pagina’s door te lopen om te kijken of er negatieve recensies over deze dealer bestaan. Ook zijn er dealers zoals o.a wij zelf die onderscheiden zijn met een plus dealerschap door de juiste service, kennis, prijzen, onderhoud en nazorg leveren bij een scootmobiel. Ook zijn er vaak grote namen die aan huis komen zoals onder andere practicomfort en voorheen molenaar die zich kapot adverteren met maar 1 doel, zoveel mogelijk geld verdienen over uw rug. De verkopers die bij u aan huis komen staan vaak op provisie en zetten u onder veel druk om maar de scootmobiel te verkopen. Vaak betaald u dan gemiddeld ook nog zn 1000,- te veel , ook al lijkt het of een een hoge korting heeft gehad. Deze aanbieders beginnen met hoge prijzen en zetten de druk erop van als u nu beslist krijgt u 1000,- korting. Vaak komt u dan dus nog veel hoger uit dan bij een andere eerlijke aanbieder van scootmobielen. Beslis daarom ook nooit onder druk en volg uw eigen gevoel. Een scootmobiel is een aanschaf voor de lange termijn , hier mag u best even over nadenken.

Vaak zijn het de kleinere lokale dealers en bij voorkeur met een plus dealerschap die de bete prijzen en service bieden. Onthoud goed dat de nazorg en het onderhoud van een scootmobiel ook belangrijk is. En zeg nu zelf u wilt toch ook gewoon graag eerlijk advies ? En rustig kijken welke scootmobiel het beste bij uw behoeft past ?

Drive Scootmobiel Plus Dealer

Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de verkoop en onderhoud van scootmobielen . Sinds 5 jaar zijn we door de firma Drive onderscheiden door het plus dealerschap, iets waar we zeer trots op zijn en dat niet voor iedereen is weggelegd.

4 Wiel Scootmobiel

Wij verkopen over het algemeen altijd 4 wiel scootmobielen, dit met de reden omdat wij te vaak tegenkomen dat mensen met een drie wiel scootmobiel zijn omgeslagen en er vaak aardige lichamelijke schade aan hebben overgehouden. Ook is een vier wiel scootmobiel op alle vier de wielen geveerd wat zorgt voor een goede gelijke verdeling. Een drie wiel scootmobiel heeft wel een kleinere draaicirkel maar ook dat verschil is tegenwoordig niet zo groot meer met de moderne 4 wiel scootmobielen.

Assortiment Scootmobielen

Wij hebben een ruim assortiment scootmobielen op voorraad die wij leveren door heel Nederland. Ons assortiment online bekijken kunt u hier : Scootmobielen Totale Zorgwinkel .  Natuurlijk kunt u ook in onze showroom in Neede  de scootmobielen bekijken, en hier een proefrit op maken. Wij zullen u voorzien van de nodige uitleg en de verschillen per scootmobiel.

Scootmobiel aan huis

update 22-05-2021 – Proefrijden is alleen nog mogelijk in onze showroom en op afspraak binnen circa 30 km van onze showroom

In heel Nederland met uitzondering van de eilanden komen wij ook geheel gratis en vrijblijvend bij u aan huis met verschillende scootmobielen zodat u deze in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen. Vaak bepalen we vooraf in overleg met u welke scootmobiel wij meenemen met een bezoek bij u thuis.

Scootmobiel plus dealer

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken