Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 apr 2020

Scootmobiel Rijden In Corona Tijd

In deze lastige periode van isolatie is het juist belangrijk om zelfstandig te zijn en niet afhankelijk van anderen. Juist de oudere generatie heeft baat bij zoveel mogelijk zelfstandigheid. Een scootmobiel kan daar bij helpen. U kunt met een scootmobiel zelfstandig boodschappen blijven doen, de hond uit laten, of juist even een blokje om rijden en een frisse neus te halen. Dit alles op gepaste afstand van anderen.

Verschillende Soorten Scootmobielen

Nu zijn er veel soorten en maten scootmobielen met allemaal verschillende eigenschappen. Zo kunt u denken aan verschillende snelheden, de maximaal haalbare afstand, grootte van de scootmobiel , vering , en rij eigenschappen.

Wij hebben verschillende scootmobielen in ons assortiment , van kleine compacte scootmobielen met een actieradius van circa 35 km tot grote scootmobielen met een actieradius van circa 70 km. Ook aan de vering is gedacht , de Solo en mini crosser scootmobiel lenen zich namelijk erg goed voor mensen met rugklachten en geven het hoogste comfort dat haalbaar is op een scootmobiel . De mini crosser is daarbij ook erg geschikt als u graag de natuur intrekt. Voor mensen die graag in en om het dorp of stad hun ding willen doen is de ST4D van Drive erg geschikt. Deze scootmobiel is compact en overzichtelijk en met 4 geveerde wielen zeer veilig. Met een maximaal actieradius van 35 km is dit meer dan genoeg om uw ding te doen. Deze scootmobiel is al verkrijgbaar voor 2650,- geheel compleet.

Scootmobielen Van Europese Merken

Wij hebben in ons assortiment alleen scootmobielen van Europese merken, dit om de veiligheid en betrouwbaarheid hoog te houden en u het beste te kunnen aanbieden op gebied van scootmobielen. Onze merken komen uit de landen : Nederland, Duitsland, België, Denemarken en Noorwegen. U zult bij ons geen scootmobielen vinden uit Aziatische landen en merken zoals Kymco en Quingo.

Proefrijden Op Een Scootmobiel

Hebt in serieuze interesse in de aanschaf van een scootmobiel ? Dan wilt u natuurlijk ook graag proef rijden en een goed advies hebben. Daarom is het mogelijk dat wij met verschillende modellen bij u aan huis komen om een proefrit te maken en deze te vergelijken. Dit alles natuurlijk op gepaste afstand van 1,5 meter en alle voorzorg maatregelen in acht te nemen. Zo kunt u eerst zelf oriënteren op prijs en capaciteit van de scootmobielen en ons laten weten waarin u interesse heeft. Tijdens de proefrit zullen wij u alles uitleggen over de verschillen per scootmobiel en samen met u gaan proefrijden. Ook zullen wij u informeren over de mogelijkheid voor de verzekeringen en pechhulpen voor een scootmobiel.

Natuurlijk bent u ook gewoon welkom in onze geheel nieuwe showroom aan de Russchemorsweg 38 , 7161 RT in Neede.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@totalezorgwinkel of tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Vrijdag van 09.30 t/m 18.00 of Zaterdag van 09.30 t/m 16.00 op 0545-296368.

 

Sfeer impressie van onze showroom

 

 

Scootmobiel Rijden In Corona Tijd

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken