Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 apr 2017

Scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition – Luxe 4 Wiel Scootmobiel

Update 22-05-2021 – Deze scootmobiel is niet meer leverbaar en is of wordt vervangen door een nieuw model.  Voor de nieuwste modellen klik hier

De scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition 4 is een zeer luxe scootmobiel voor een betaalbare prijs. De scootmobiel is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een zeer hoog rij comfort. De meeste scootmobielen uit het top segment zijn de wat grotere scootmobielen. Vermeiren is er met de Mercurius LTD4 in geslaagd de scootmobiel compact te houden. Zo heeft u de luxe geheel verstelbare zitting en de uitmuntende vering van de grotere scootmobielen maar wel het compacte formaat zodat u ook een keer bij bijvoorbeeld een supermarkt of winkel naar binnen kunt rijden. De scootmobiel is standaard uitgerust met grote accu’s voor een groot bereik van circa 55 km. Dit in combinatie met zijn hoge comfort maakt de scootmobiel ook uitermate geschikt van de langere afstanden.

Extra’s van de scootmobiel Mercurius LTD

De Mercurius LTD is rijk uitgerust met o.a een verlicht display met snelheid aanduiding, afstand en temperatuur.  Ook zit er standaard een usb poort op het display zodat u eenvoudig uw telefoon of navigatie kunt aansluiten.

Standaard is deze scootmobiel geheel voorzien van energie zuinige LED verlichting met een zeer lange levensduur. De snelheid, verlichting, knipperlichten zijn allemaal zeer eenvoudig te bedienen via de grote en duidelijke knoppen naast het display. Het stuur is gemaakt in een ergonomische vorm zodat deze makkelijk te besturen en hanteren is.

Rijgedrag van de Vermeiren Scootmobiel Mercurius LTD 4

De Mercurius is uitgerust met een hoge vering die u een optimaal comfort geeft,dit in combinatie met zijn grote wielen met luxe velgen, zeer comfortabele stoel die geheel verstelbaar is en hoge bodem vrijheid is geen ondergrond meer een probleem om over te rijden en “zweeft” u over de weg. De stuur kolom is stabiel en heeft geen correcties nodig op hoge snelheid (maximaal 15 km/u)

Voor alle technische gegevens van deze scootmobiel kunt u kijken op https://www.totalezorgwinkel.nl/vermeiren-scootmobiel-mercurius-4-ltd.html of loopt u gerust binnen in onze showroom in Neede.

Totale Zorgwinkel Neede, Russchemorsweg 38, 7161 RT Neede, 0545-296368

update 22-05-2021 – Proefrijden is alleen nog mogelijk bij onze showroom en op afspraak binnen circa 30 km van onze showroom

Lukt het u niet om in onze showroom te komen ? Dan is er ook een mogelijkheid dat wij met deze scootmobiel vrijblijvend bij u aan huis komen voor een demonstratie. Informeer naar de voorwaarden.

Scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition – Luxe 4 Wiel Scootmobiel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken