Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 apr 2022

Sitgo Elektrische Loopfiets Voor Volwassenen

Wilt u graag mobiel blijven, en gaat het “gewone” fietsen helaas niet meer? Door wellicht evenwichtsproblemen of zich niet meer veilig voelen met het fietsen omdat u misschien al eens gevallen bent of steeds meer het gevoel te hebben niet meer stabiel te zijn…Fietsangsten en/of evenwichtsstoornis, moeilijk lopen van lange afstanden, andere loopproblemen etc. komt helaas vaak voor. Het is vervelend om dan minder mobiel te zijn en niet de dingen te kunnen doen die u graag wilt. Er zijn dan gelukkig wel mogelijkheden. Mocht een scootmobiel net een stap te ver zijn, dan is de Sitgo elektrische loopfiets wellicht wat voor u. Hierbij hoeft u namelijk niet te trappen zoals bij het fietsen, de Sitgo heeft een voetenplank waarop u beide voeten kunt plaatsen wanneer u geheel elektrisch wilt rijden. U hoeft enkel gas te geven. Of mocht u willen kunt u ook mee steppen wanneer u niet geheel elektrisch wilt rijden. Hiermee kunt u afwisselen wanneer u ook graag af en toe wat wilt bewegen om de spieren en gewrichten soepel te houden.

Extra Lage Instap

De lage instap zorgt ervoor dat u altijd makkelijk kunt op en af stappen. Het voordeel is dat u altijd gemakkelijk en vlug beide benen weer aan de grond kunt zetten wanneer u bijv. moet stoppen voor een kruispunt of stoplicht.

De Sitgo elektrische loopfiets heeft een gebogen stuur wat voor een rechte zithouding zorgt. Ook lijkt de Sitgo eigenlijk op een gewone fiets en ziet er modern uit. Dit maakt het ook prettig en doet hiermee eigenlijk als een “gewone” fiets aan. De Sitgo is in twee trendy kleuren verkrijgbaar: antraciet of rood.

2 Sitgo Uitvoeringen

Er zijn twee verschillende uitvoeringen van de Sitgo, elektrische loopfiets. Zo is er de Sitgo Classic en de Sitgo Ultimate. Ze worden beide standaard geleverd met een 10,5 accu voor een bereik van circa 55 km. De accu is gemakkelijk uitneembaar uit de accubak, welke achterop de bagagedrager zit. De accu kunt u dus gemakkelijk tussendoor tijdens een stop opladen. De Sitgo Ultimate is de luxere uitvoering van de Sitgo Classic, zo heeft deze een groter beeldscherm, verende voorvork, standaard axa veiligheidsslot, luxe zwart zadel, luxe spatborden, en een linker spiegel.

Sitgo Elektrische Loopfiets Uitproberen Bij Onze Showroom

Het is begrijpelijk dat wanneer u bij interesse in de Sitgo, elektrische loopfiets deze graag wilt bekijken en uitproberen. Dat kan bij ons in de showroom in Neede waar wij de Sitgo Ultimate hebben staan. (Voor de zekerheid mag u bij belangstelling altijd van te voren even bellen dan zorgen wij dat deze gereserveerd klaar staat voor u wanneer u langskomt). Bij ons buiten kunt u samen met ons in een rustige omgeving zonder al te veel hinder van verkeer de Sitgo uitproberen en testen. Wij zullen u adviezen en tips geven hoe u het beste op de Sitgo kunt rijden.

Onze Showroom

Onze grote showroom in Neede bied u een zeer groot assortiment in hulpmiddelen met eigen parkeerplekken voor de deur. In een rustige omgeving kunnen zowel binnen als buiten hulpmiddelen getest en uitgeprobeerd worden. Voor vragen kunt u ook altijd eerst contact opnemen met onze klantenservice.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken