Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 sep 2018

Sitgo Elektrische Loopfiets

Sitgo Elektrische Loopfiets

Update 19-05-2021  Sitgo Ultimate. is de nieuwste variant van deze unieke loopfiets.

De Sitgo City is de nieuwe luxere variant met een digitaal display, luxe zadel, veiligheidsslot en gebogen stuur waardoor automatisch in een rechte zithouding komt te zitten.  Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar het gemak van deze unieke elektrische loopfiets.

De Sitgo elektrische loopfiets is ideaal voor mensen die moeten revalideren of fiets / val angst hebben. De Sitgo zorgt ervoor dat u normale afstanden kunt fietsen maar wel zeer veilig. U kunt namelijk ten aller tijden met uw voeten bij de grond of lichtjes mee steppen met de elektrische ondersteuning. Tijdens het stoppen voor bijvoorbeeld een stoplicht hoeft u niet af te stappen maar zet u gewoon uw voeten aan de grond terwijl uw lichaamsgewicht rust op het zadel. Zo kunt u dus grote afstanden afleggen met weinig inspanning en dat terwijl de Sitgo eruit ziet als een normale sportieve fiets.

De Sitgo Electric is een tijdje geleden getest door het team van scouters . In het filmpje hieronder ziet u hun bevindingen.

Actieradius en snelheid van de Sitgo Elektrische Loopfiets

De Sitgo Electric en de Sitgo City elektrische loopfietsen hebben een bereik van circa 35 – 40 km voordat deze weer moeten worden opgeladen. De snelheid van de elektrische loopfiets is in te stellen in drie standen . In de drie standen kunt u zelf nog weer snelheid bepalen via de gashendel. De maximale snelheid per stand is : 0 t/m 6 km/u / 0 t/ m 15 km/u / 0 t/m 20 km/u

Officieel Verkooppunt / Dealer van de elektrische loopfiets Sitgo van Nederland

Als officieel verkooppunt van de Sitgo loopfiets kunt u deze bij ons in de showroom eenvoudig proberen . Wij zullen u uitleg geven over de werking van de Sitgo en u begeleiden tijdens de proefrit. De fabrikant van deze loopfiets zit circa 100 meter bij ons vandaan dus voor opties en eventuele aanpassingen kunnen wij snel schakelen.

Prijs en kleur van de Sitgo Elektrische Loopfiets

De Sitgo City is verkrijgbaar in de kleur mat zwart en racing green voor een prijs vanaf 2495,- incl BTW . De Sitgo Electirc is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en rood voor een prijs vanaf 2495,- incl BTW.

Door op de bovenstaande linken (onderstreept in kleur, eerste regel ) te drukken vind u alle specificaties van deze unieke elektrische loopfiets.

 

Sitgo Elektrische Loopfiets

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken