Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
12 dec 2023

Solo Comfort 3 & 4 – Best Geveerde Scootmobiel

De Solo Comfort 3 & 4 is de beste geveerde scootmobiel verkrijgbaar . De speciale Indego vering op basis van rubber is uniek en geeft u de hoogste haalbare vering op het gebied van scootmobielen. De gasveer onder de zitting is ook geveerd en geeft u nog een extra vering voor uw ergo stoel. Zo rijd u zo comfortabel mogelijk en is er geen betere vering verkrijgbaar. De Solo scootmobiel Comfort is in een 3 wiel en 4 wiel uitvoering leverbaar en is geheel naar wens instelbaar.

Uitvoering van de Solo Scootmobiel Comfort

De Solo scootmobiel is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen geven geen verschil in rijeigenschappen en vering maar is puur uiterlijk en hebben verschillende accessoires op de scootmobiel zitten. Zo is de standaard uitvoering leverbaar met een grijze of oranje accu kap i.c.m. een antraciet kleur.  Zo kunt u zelf de accentkleur bepalen wat u leuk vind. Ander uitvoeringen van de Solo Scootmobiel zijn :

Solo Black Edition : Deze scootmobiel is helemaal in het zwart uitgevoerd om de scootmobiel een stoer uiterlijk te geven. De Solo Black edition is leverbaar met AMG, GEL of Lithium accu’s . Zo kunt u zelf een juiste keuze maken welke accu bij u past en welk actieradius graag wilt.

Solo Elegance Scootmobiel : De Solo Elegance is uitgevoerd met champagne kleurige kappen, chromen spiegels en standaard voor zien van een windscherm. De ergo stoel is uitgevoerd in een speciale oak kleur wat de scootmobiel een luxe uitstraling geeft.  De Solo Elegance is leverbaar met verschillende soorten accu’s. Zo kunt u zelf bepalen wat u graag wilt qua bereik, levensduur en laadgedrag

Solo Blue Diamond : De Solo blue diamond is een luxe uitvoering van de Solo scootmobiel die de scootmobiel een sportiev en en luxe uitstraling geeft .  De scootmobiel heeft een speciale blauwe diamond kleur in combinatie met chromen spiegels en een oak kleurig ergonomische stoel. Standaard is deze uitvoering voorzien van een windscherm en kunt u ook bij deze blue diamond Solo de accu’s zelf bepalen .

Solo Scootmobiel Naar Wens Instellen

De Solo 3 wiel en 4 wiel kan helemaal naar wens voor u worden ingesteld. U heeft 3 rij standen die wij bij aflevering helemaal naar wens voor u instellen qua optrekken en afremmen en snelheid per stand. Zo is deze afgesteld op wat u prettig rijden vind. Ook kunnen wij de scootmobiel op links en rechts handig of 1 handige besturing instellen zodat deze altijd optimaal voor u te besturen is. De knipperlichten en cruise control zitten binnen handbereik bij alle uitvoeringen en kunnen wij ook programmeren hoe u wenst , zodat deze met de hand naar keuze bedienbaar zijn.

Accu’s Van De Solo Scootmobiel

Wij bieden de Solo scootmobiel al standaard aan met de groots mogelijke accu’s die in de scootmobiel passen. Dit ook nog eens voor de scherpste prijs die er wordt aangeboden. Wel kunt u kiezen uit een AMG , GEL of Lithium accu. De GEL en AMG accu’s geven een bereik van circa 55 km per lading en met een lithium accu gaat u naar de 80 – 90 km per lading. Het grote voordeel van lithium is dat u deze ook tussendoor bij kunt laden, een gel en amg accu dient u altijd te laden in een blok van 12 – 14 uur en kunt u dus niet tussendoor bijvoorbeeld een uurtje bijladen. Ook heeft een lithium accu een veel langere levensduur dan een GEL en AMG accu . Wel is de eerste aanschaf van een lithium accu een stuk prijziger . Op de lange termijn zult u een een gel en amg accu eerder moeten verwisselen en gaat de lithium accu ongeveer 3,5 x zo lang mee en komen de prijzen aardig bij elkaar in de buurt.

Snelheid

De Snelheid van de Solo scootmobiel is maximaal 18 km/u. Met de 3 verschillende rijstanden kunnen wij de snelheid per stand voor u instellen zoals u wenst. Zo wordt knop 1 vaak ingesteld op 4 tot 6 km/u en laten we deze langzaam optrekken. Deze stand is ideaal voor in winkels , voetgangers gebied of bij het naar binnenrijden in de schuur of garage. Stand 2 stellen we vaak in van 8 – 12 km uur en stand 3 op 18 km/u . In de laatste 2 standen laten we deze vaak ook iets sneller optrekken dan stand 1 zodat u bij kruispunten ect wat sneller weg komt. Natuurlijk kan dit helemaal naar u wens worden afgesteld en gaan we dit bij aflevering helemaal samen instellen zodat u dit prettig vind.

Showroom

Wilt u graag het rijcomfort en de vering van de Solo scootmobiel uitproberen ? Dan kan dat in onze showroom in Neede. Hier hebben wij standaard de 4 wiel uitvoering voor u klaar staan die u kunt uitproberen en een zeer rustige omgeving. Wij zullen u helpen en begeleiden met proefrijden zodat een de juiste keuze kunt maken. Onze showroom is geopend van Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 09.30 tot 18.00 en op Zaterdag t/m 16.00.

Proefrit aan huis ?

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom te komen ? Dan is het ook mogelijk in een groot deel van Nederland dat wij met de Solo 4 en een andere scootmobiel van uw keuze bij u aan huis komen zodat u thuis een keuze kunt maken en kunt proefrijden op de scootmobiel. Hier voor kunt u een afspraak maken met onze klantenservice.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken