Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 sep 2017

Sta-op Stoel Kopen ? Ervaar het comfort van de Fitform Vario 574

Sta-op Stoel Kopen ? Ervaar het comfort van de Fitform Vario 574

Bent u op naar een sta-op stoel ? Gaat u dan ook eens kijken naar de sta-op stoel Fitform Vario 574. Deze sta op stoel heeft vele mogelijkheden en geeft een zee hoog comfort. Fitform staat al jaren bekend om zijn zeer hoge kwaliteit, optimaal comfort en gebruik van duurzame materialen.

De juiste afmeting van de sta-op stoel

De Fitform vario 574 is buiten het hoge comfort 1 van de enigste stoel die door de jaren met u mee kan groeien. Veranderd uw lichaam iets door de jaren heen dan is de Fitform Vario 574 eenvoudig opnieuw op uw maat af te stellen. Zo kan de zitdiepte, zithoogte, armsteunen en de lengte van de voetenbank ten allertijden aangepast worden aan uw situatie. Bent u bijvoorbeeld iets kleiner geworden ? Geen probleem, deze stoel is in een handomdraai weer op uw maat.

 

Aantal motoren van de Fitform Vario 574 sta-op stoel

De Fitform Vario 574 heet 3 motoren zoals een sta-op stoel uit het top segment betaamd. Door de 3 motoren kunt u alles onafhankelijk van elkaar bedienen. In tegenstelling tot een 1 motorige sta-op stoel waarbij als u de voetenbank uit wilt doen de rugleuning ook meteen plat gaat. Bij de Fitform Vario 574 kunt u de voetenbank en de rugleuning onafhankelijk van elkaar bedienen en altijd de ideale zitpositie vinden. De derde motor is voor de kantelstand en sta-op stand. In de kantelstand kunt u de stoel in zijn geheel naar achteren kantelen waar bij u de rugleuning nog apart kunt bedienen. Dus wilt u iets relax achterover zitten maar niet gestrekt liggen ? Dan kunt u ontspannen liggen met een rechte zithouding. Natuurlijk kunt u de rug ook in deze positie verder naar achteren doen voor bijvoorbeeld een middag dutje in de stoel.

Vele opties mogelijk

De Vario 574 is standaard uitgerust met een lumbaalsteun die u zelf naar hardheid kunt oppompen. Als opties zijn er vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een stoel verwarming, een opsta schakelaar onder de armleuning, hoofdkussen in verschillende uitvoeringen, een accu voor draadloze bediening. infrarood bediening ect.

Kleuren en stoffen

De sta-op stoel is leverbaar in veel verschillende soorten stof, leer en in stamskin (waterafstotende stof) Zo kunt u altijd wel een kleur vinden die bij u past en de soort stof die u wilt. Voor de leer wordt een speciale soft line soort leer gebruikt die bestand is tegen vele bewegingen en wrijving zodat die ook door de jaren heen goed in conditie blijft en geen sporen achterlaat.

Inmeten op maat

Wij meten deze sta-op stoel geheel op maat aan de hand van uw lichaam in. Dit is helemaal gratis. Dit kan in onze showroom of bij u aan huis. Bent u namelijk niet in de gelegenheid om in onze showroom te komen dan komen wij helemaal gratis en vrijblijvend bij u aan huis met maximaal 3 verschillende soorten sta-op stoelen zodat u verschillende stoelen kunt proberen. Deze stoelen selecteren wij vooraf in overleg met u.

 

Totale Zorgwinkel

Russchmorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

 

Sta-op Stoel Kopen ? Ervaar het comfort van de Fitform Vario 574

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken