Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
28 okt 2020

Toiletbeugels plaatsen zonder te boren

Op het toilet kan het handig zijn om een toiletbeugel of handgreep te hebben zodat u een steun heeft met opstaan. Nu is niet iedereen even handig of wilt u niet in de muur boren ? In sommige gevallen mag u ook niet eens in de muur boren als de woning bijvoorbeeld van de woning bouw is . Voor een toiletbeugel of wc handgreep die niet geboord hoeven worden zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Hieronder zullen wij enkele veel voorkomende en handige oplossingen voor u op een rij zetten.  Door op de titel van het product te klikken gaat u naar de product pagina met alle informatie en prijzen.

Dubbele Toiletsteun Atlantis

De Atlantis toiletsteun is zeer simpel te plaatsen en op hoogte in te stellen. Is in eerste instantie de hoogte niet goed ? Dan past u deze na die tijd in een handomdraai weer aan. De Atlantis toiletsteun is zeer stabiel en ook makkelijk te verplaatsen om bijvoorbeeld de wc schoon te maken.

Liddy Toiletsteun

De Liddy toiletsteun is eenvoudig te bevestigen door de huidige gaten in uw toiletpot. U haalt de bril en deksel eraf, plaatst de liddy bevestiging beugel en daarop de bril en deksel en zet ze in 1 keer vast door de toiletgaten in het porselein van uw toilet. De poten kunt u stellen op de hoogte van uw wc. Heeft u een verhoogd toilet ? Dan kunt u optioneel de verlengde poten set mee bestellen.

Able2 Opvouwbare Toiletsteun

Het opvouwbare toiletframe is 1 van de stabielste losse frames en heeft een voetplaat voor extra stevigheid. De toiletsteun is eenvoudig te plaatsten en op hoogte in te stellen. Wilt u de toiletsteun meenemen op vakantie of een weekendje weg ? Geen probleem met 1 simpele handeling vouwt u de toiletsteun samen tot een plat pakket wat gemakkelijk te vervoeren is.

Etac Swift Toiletoverzet

De Etac Swift is voorzien van twee armsteunen waarmee een goede steun heeft om op te staan. Groot voordeel is dat deze meteen op zit hoogte is in te stellen zodat deze meteen als toilet verhoger dient. Zo heeft u meteen de ideale positie om op te staan en twee armsteunen om u hierij te ondersteunen. De Etac Swift toiletoverzet heeft aan de binnenzijde een spatscherm zodat niks over de toilet heen kan komen. De toiletoverzet is los te plaatsen en er weer af te halen om bijvoorbeeld de overzet en de toilet schoon te maken. Door zijn lichte gewicht is dit door bijna iedereen te doen. Met een maximale belasting van 130 kg is de Etac Swift zeer breed inzetbaar voor een grote groep mensen.

Klantenservice

Wilt u graag meer informatie over de toiletsteunen zonder montage ? Dan kunt u ons tijdens openingstijden altijd bereiken op 0545-296368 of via info@totalezorgwinkel.nl

Natuurlijk kunt u ook binnenlopen in onze showroom aan de Russchemorsweg 38 in Neede

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken