Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 nov 2017

Totale Zorgwinkel: uw thuiszorgwinkel voor al uw hulpmiddelen

Als thuiszorgwinkel biedt Totale Zorgwinkel een breed assortiment aan hulp- en gemaksartikelen die uw thuisverblijf aanzienlijk veraangenamen. Of het nu gaat om een aangepaste telefoon, een scootmobiel of een seniorenbed; bij Totale Zorgwinkel kunt u voor werkelijk elk hulpmiddel terecht.

Misschien denkt u in eerste instantie dat een thuiszorgwinkel uitsluitend artikelen aanbiedt voor senioren. En dat is ook zeker wel het geval. Vooral nu ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, is een thuiszorgwinkel hét adres om te kijken naar voorzieningen die het ouderen gemakkelijker maken. Onze thuiszorgwinkel biedt echter ook mobiliteitsoplossingen zoals rolstoelen, krukken en dergelijke voor alle leeftijden. Dit geldt ook voor oplossingen voor slechthorenden en slechtzienden. En voor moeder en kind hebben wij een ruim aanbod aan kraamartikelen. Onze thuiszorgwinkel is dus breed georiënteerd.

Comfortabel zitten en lekker slapen

Slapen en zitten; het zijn activiteiten die een groot deel van een dag in beslag nemen. Het kan zo zijn dat uw zitmeubelen niet meer het comfortabel zitten. Het opstaan van een lage bank of een te lage rugleuning in de stoel kunnen uw zitgemak verstoren. In onze thuiszorgwinkel vindt u verschillende producten die u kunnen helpen bij het opstaan of gaan zitten. Wij bieden tal van verschillende zit- en rugkussens voor extra ondersteuning. Zoekt u een stoel waar u echt in kunt relaxen, dan is een sta-op stoel een zalig hulpmiddel.

Veel ouderen of zieke mensen hebben moeite met het in en uit bed stappen. Een seniorenbed is een verhoogd en verstelbaar bed dat dit probleem oplost. Met een ruggensteun, speciale kussens en bijvoorbeeld een papegaai waaraan u zicht kunt optrekken, wordt slapen weer een rustgevend en prettig moment.

Mobiele oplossingen voor alle leeftijden

Mobiliteit betekent vrijheid. Zolang u mobiel bent, kunt u gaan en staan waar u zelf wilt. Het kan zijn dat u zich tijdelijk niet zelfstandig kan verplaatsen. Of misschien zit een wandeling er uiteindelijk niet meer in. En dat is een grote belemmering in uw leven.

Totale Zorgwinkel heeft tal van oplossingen die ervoor zorgen dat u er weer op uit kunt gaan. Misschien is een wandelstok al genoeg, misschien heeft u krukken nodig of geeft een rollator uitkomst. Wij hebben een grote keuze uit rollators en kunnen u adviseren welke het meest geschikt voor u is. Heeft u een scootmobiel of een (elektrische) rolstoel nodig, dan is het erg belangrijk dat deze op verschillende vlakken bij u past. Wij hebben veel ervaring met het gebruik van deze vervoersmiddelen en helpen u graag verder met onze specialistische kennis.

Veiligheidsvoorzieningen en valpreventie

Thuis blijven wonen, maar dan wel veilig: wij kunnen erover meepraten. Met een seniorentelefoon of bijvoorbeeld persoonsalarmering is hulp nooit ver. Zorgen dat u bereikbaar bent geeft u en uw naasten rust. Want een ongelukje zit in een klein hoekje.

Valpartijen zijn vooral onder ouderen aan de orde van de dag. Een simpel bad kleedje kan een lelijke val veroorzaken. Kijken hoe u ervoor kunt zorgen dat u dit bespaart blijft is belangrijk. Want er zijn simpele maatregelen tegen te treffen die niet om grote investeringen vragen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan antislip matten, beugels in de badkamer of een verhoogde toiletbril.
Er zijn ook gemaksartikelen die uw veiligheid verhogen. Gaat u graag in bad, dan kunt u dit blijven doen met een badlift. Koude voeten voorkomt u met de zachte Angora sokken met antislip profiel. Met een Handy drinkbeker kunt u veilig hete koffie drinken zonder bang te zijn dat u morst.

Kraamartikelen voor moeder en kind

In onze thuiszorgwinkels kunt u uiteraard ook terecht voor artikelen die u nodig heeft tijdens uw kraamtijd. In flesjes, baby matrassen en bijvoorbeeld voedingskussens hebben wij volop keuze. Bent u voornemens om de moedermelk te gaan kolven, dan hebben wij een breed assortiment aan kolven en accessoires van het topmerk Medela. Ook bijpassende flesjes en spenen hebben wij op voorraad.

Onze thuiszorgwinkel komt bij u thuis

Totale Zorgwinkel heeft een van de grootste assortimenten hulp- en gemak artikelen in Nederland. Met onze vestiging in Neede bestrijken wij de gehele Achterhoek en via onze webshop leveren wij producten door heel Nederland.
Is het niet mogelijk om bij ons langs te komen, dan komen wij in geheel Nederland aan huis met verschillende scootmobielen, sta op stoelen en elektrische rolstoelen.  Van tevoren bespreken wij waar uw interesse naar uitgaat en wij nemen het voor u mee. We geven u advies en instructie daar waar dat nodig is. Uiteraard is deze service geheel vrijblijvend.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken