Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
12 nov 2021

Traplift Met Bochten

U bent aan het oriënteren voor een traplift en kijkt welke traplift geschikt is voor uw situatie ? Natuurlijk spelen daar verschillende factoren een rol, zoals de prijs, de situatie, het aantal bochten en plateau’s in de trap, de stoel die u wilt gebruiken, een enkele of dubbele rails ? Hierin zitten veel verschillen en overal is goed een oplossing voor te vinden. In dit artikel gaan we verder in over een traplift met bochten.

Voor een traplift met bochten zijn er verschillende  trapliften beschikbaar. Zo heb je een traplift voor binnen bochten, 1 voor buitenbochten, 1 voor spiltrappen of voor trappen met meerdere tussen plateau’s . Daarom is het goed dat eerst de situatie thuis goed beken word en aan de hand daarvan u verschillende opties en prijzen kunt bekijken. Het bekijken van de situatie het inmeten en het maken van de offerte is geheel vrijblijvend en gratis en hier zitten geen kosten aan verbonden. Een medewerker komt dus geheel gratis bij u aan huis op afspraak.

Verschillende trapliften met bochten

Traplift met bochten enkele rail

Een traplift met een enkele rail is multifunctioneel inzetbaar en bied bijna altijd een oplossing voor elke trap. 1 van de meest verkocht trapliften is de handicare Freecurve. Deze voldoet aan de strengste veiligheids eisen en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Deze traplift is goed in te zetten aan de binnenzijde en buitenzijde van de trap of bijvoorbeeld voor meerdere verdiepingen.

 

Traplift met bochten dubbele rail

U kunt ook kiezen voor een traplift met een dubbele rail, het grote voordeel hiervan is dat deze de scherpste bochten kan maken en dat er maximale ruimte overblijft voor de andere gebruikers van de trap, en dus de grootste loopruimte overblijft. Deze traplift en rail is in diverse kleuren leverbaar en geheel aanpasbaar naar uw interieur . Geen ander model op de markt werkt zo ruimte besparend als de Handicare 2000. Standaard word deze traplift al zeer compleet geleverd zo beschikt deze over :

 • 2 x een afstandsbediening
 • Manuele draaifunctie op de stoel
 • Stoel is opvouwbaar
 • Voorzien van diverse veiligheids sensoren
 • Twee oplaadpunten

Ook zijn er verschillende stoelen beschikbaar in deze serie en kunt u kiezen uit een Style , Smart en sta stoel

 

Hoe gaat het bestelproces in zijn werk ?

Eerst kijkt u vaak rond bijvoorbeeld op internet wat de mogelijkheden en opties zijn en waar u een aanbieder van trapliften kunt vinden . Dan is het moment dat u specifiek advies aan huis nodig heeft zodat een adviseur de situatie bij u thuis kan bekijken. Hiervoor kunt u gratis een afspraak maken via info@totalezorgwinkel.nl of u kunt bellen met 0545-296368 tijdens openingstijden van Dinsdag tot Zaterdag. Geeft u hierbij goed uw Naam, adresgegevens en telefoonnummer aan. Wij zorgen hierna dat er een afspraak in overleg met u wordt gemaakt en de adviseur komt gratis aan huis. Deze neemt alle rijd om rustig de verschillende opties met u door te nemen die mogelijk zijn bij u thuis naar uw behoefte. Hieronder hebben wij een film gemaakt zodat u goed en duidelijk kunt zien en horen hoe dit in zijn werk gaat van advies tot geheel verzorgde montage aan huis met een goede en duidelijke uitleg over de werking van de traplift.

 

 

Traplift Met Bochten Voor Een Spiltrap Of Wenteltrap ?

Traplift voor een spiltrap 

Heeft u een trap met een bocht waar alle treden vast zitten aan het midden aan een paal of centrale as ? Dan heeft u een zogeheten spiltrap. Ook hiervoor zijn er oplossingen om een traplift te plaatsen zodat u gewoon gebruik kunt blijven maken van de bovenverdieping. Graag meer informatie over de oplossingen voor een traplift op een spiltrap ? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij zorgen dat een gespecialiseerde medewerker contact met u opneemt.

Traplift voor een wenteltrap

Heeft u een trap die in een ronde vorm omhoog loopt zonder dat hierbij een paal in het midden staat en er een open ruimte is . Op de afbeelding hiernaast ziet u een voorbeeld van een wenteltrap. Ook voor de wenteltrap zijn er trapliften beschikbaar, sterker nog onze traplift voor een trap met bochten (Curve traplift) is geschikt voor alle soorten wenteltrappen

Enkele voordelen van de Curve Traplift

 • Gekeurd volgens de strengste veiligheids eisen
 • Maatwerk
 • Zeer makkelijk te hanteren
 • Geruisloos
 • Veel keuze in uitvoering en kleuren
 • Comfortabele zittingen
 • Modern compact design

 

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken