Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 apr 2016

Unieke Rolstoel Zinger – Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Unieke Rolstoel Zinger – Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Update 22-05-2021 – Zinger rolstoel is uitlopend en is vervangen voor de Joyrider rolstoel en Splitrider rolstoel (12 kg )

Door zijn enorme populariteit was de Zinger rolstoel tijdelijk niet leverbaar. Maar goed nieuws de unieke rolstoel Zinger is weer volop leverbaar . Wij hebben alle kleuren weer op voorraad. U kunt de Zinger rolstoel bij ons in de winkel helemaal vrijblijvend uit proberen. Wij zullen de elektrische rolstoel dan uitgebreid aan u demonstreren en u kunt dan de zinger rolstoel zelf proberen, zowel binnen als buiten zodat u de beste ervaring krijgt met de rolstoel. U zult dan de unieke wendbaarheid en stabiliteit van de rolstoel zinger ervaren. Ook zult u merken dat de elektrische rolstoel buiten geen problemen heeft met verschillende ondergronden.

Demonstratie van de elektrische rolstoel Zinger bij u thuis

Woont u in een straal van 50 km van onze thuiszorgwinkel dan kunnen wij geheel vrijblijvend en gratis met de zinger rolstoel bij u thuis komen en deze daar demonstreren. Natuurlijk is er dan voor u ook gelegenheid deze zelf te proberen. Woont u nu buiten een straal van 50 km van Neede  neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. (0545-296368 )

Voor meer informatie over de rolstoel zinger kunt u kijken op de product pagina op onze site u gaat hierheen door op het plaatje van de rolstoel zinger te klikken. Ook kunt u kijken op www.rolstoelzinger.nl

Unieke Rolstoel Zinger – Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken