Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 jun 2021

van Raam Fun2Go Duofiets Met Trapondersteuning

Een mooie optie om er met z’n tweeën op uit te gaan is met de van Raam Fun2Go Duofiets met trapondersteuning. Met deze fiets kunt u er heerlijk met 2 personen op uit en krijgt u allebei een gezonde beweging. De fiets is ook zonder trapondersteuning verkrijgbaar maar wordt in de meeste gevallen met elektrische ondersteuning aangeschaft. De duofiets wordt veel door instellingen en stichtingen aangeschaft op basis van offerte. Een offerte kunt u aanvragen op de product pagina van de fiets, deze vind u hier : van Raam Fun2Go Duofiets

Maar ook voor particulieren is de Duofiets een zeer mooi toevoeging . Als 1 van de 2 moeite heeft met het besturen van een fiets en het meekomen in het verkeer maar u wilt er toch samen op uit met de nodige beweging ? Dan is de 2 persoonsfiets een perfecte aanschaf waar niks tegen op kan, wat is er nou mooier dan er nog met z’n tweeën op uit en samen dingen doen ? Vrijheid is onbetaalbaar ! De bijrijder heeft ten aller tijden de optie om tijdens het trappen de benen stil te houden op de trappers zodat als deze niet meer kan of er moeite mee heeft ook even de benen stil kan houden. Met een zwenkbare voetplaat heeft de bijrijder ook de optie om tijdens het fietsen de benen op de voetplaat te zetten en hoeft deze niet op de trappers te blijven.

Opties voor de van Raam Fun2Go Duofiets met trapondersteuning

Doordat iedereen andere wensen en behoeften heeft zijn er bij de duofiets van van raam veel mogelijkheden om aan te passen om of als optie te nemen. Zo kunt u in de meeste gevallen blijven fietsen en de fiets passend maken aan uw situatie. Hieronder vind u de complete optie lijst van deze fiets en maak ik in het kort een veel voorkomende optie opsomming .

  • Voetenbakje met fixatie
  • Versnellingen bijrijder
  • Heupgordel bijrijder
  • Draaibare stoel bijrijder
  • Draaibare voetplaat bijrijder
  • Armleuningen stoel bijrijder
  • Extra accu of grote accu

Standaard wordt de fiets geleverd met versnellingen bestuurder, schijfremmen, slot en mand. Optioneel zijn er dus veel aanpassingen mogelijk . Optie lijst van Raam Fun2Go

Offerte aanvragen van Raam Fun2Go

Heeft u interesse in de van Raam fun2go en wilt u graag een offerte aanvragen  ? Dan kan dit via het offerte formulier op de product pagina of u kunt een mail sturen naar info@totalezorgwinkel.nl geeft hierbij aan welke opties u graag op de duofiets zou willen hebben en wij sturen u een zo scherp mogelijke offerte.

Proefrijden

Wilt u graag proefrijden op deze fiets ? Dit kan bij van Raam zelf in Varsseveld, hiervoor dient u een afspraak te maken met van Raam of wij kunnen deze voor u maken . Het grote voordeel is dat alle mogelijke opties ook meteen bij de hand zijn en dat u kunt kijken welke aanpassingen u nodig heeft. Na het proefrijden kunt u van hun een offerte meekrijgen die u bij ons kunt indienen en wij kunnen deze verwerken tot order. Bij van Raam zelf kunt u de fiets niet rechtstreeks bestellen en vaak kunnen wij u ook nog een veel scherpere prijs geven .

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken