Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 sep 2018

Verbandschoenen en verbandsloffen: zacht voor pijnlijke voeten

Wanneer u een operatie aan uw voet(en) heeft ondergaan of een wond heeft, dan is het dragen van normale schoenen vaak niet mogelijk. Verbandschoenen kunnen dan als tijdelijke schoen worden gedragen om uw voeten te beschermen en te ontlasten. Ingezwachtelde of dik verbonden voeten vormen bij verbandschoenen geen enkel probleem. Heeft u pijnlijke voeten door een ziekte, vergroeiing of heeft u oedeemvorming, dan zijn verbandschoenen ook een uitstekende oplossing. Verbandschoenen zijn voor buiten, verbandsloffen zijn voor binnen.

Verbandschoenen: comfortabel en beschermend

Een verbandschoen of verbandslof is een schoen die u helemaal open kunt vouwen. U zet uw voet op de zool en vouwt de schoen om uw voet. Door middel van klittenbandsluitingen bepaalt u zelf hoe strak de schoen om uw voet sluit. De schoenen en sloffen zijn gemaakt van soepele, zachte materialen en dragen uiterst comfortabel. Ze geven uw voeten steun terwijl ze zeer licht dragen. Er zijn verbandschoenen met een voetbed en schoenen waarin u uw eigen zooltje kunt dragen. De buitenzool is voorzien van een antislip laag om uitglijden te voorkomen.
Een groot voordeel van verbandschoenen en verbandsloffen is dat u ze gewoon in de wasmachine kunt wassen. Dit is vooral prettig voor mensen met een incontinentieprobleem.

De maten variëren tussen maat 35 en maat 50.

Pulman verbandschoenen en verbandsloffen

Het Belgische bedrijf Pulman maakt verbandschoenen en verbandsloffen van hoge kwaliteit. De schoenen en sloffen passen om vrijwel elke voet en hebben grote openingen. Zowel bij de hiel als bij de voorvoet kunnen de schoenen in zijn geheel worden geopend waardoor er geen belemmeringen zijn bij het instappen. Dankzij het klittenband kunt u zelf de druk op de voet bepalen.
Bijzonder aan de Pulman schoenen en sloffen is de Santitized behandeling. Deze zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën worden geweerd. Ook de perfecte luchtcirculatie van schoen en slof is onderscheidend. De binnenzool kan eventueel vervangen worden door uw eigen steunzool. De slip vaste, lichte buitenzool zorgt voor een verhoogde veiligheid.
Pulman schoenen en sloffen kunnen in de wasmachine op 40 graden worden gewassen en zijn sneldrogend met behoud van de unieke pasvorm.

Dunlop verbandsloffen

De verbandpantoffels van Dunlop zijn modieus en hebben modellen voor dames en heren. Omdat ze stijlvol zijn, comfortabel en aangenaam warm, worden deze pantoffels ook gedragen door ouderen die probleemloze voeten hebben.
De verbandpantoffels hebben een klittenbandsluiting waardoor u deze eenvoudig kunt aantrekken. Heeft u gezwollen voeten of ingezwachtelde voeten, dan vormt dat voor deze pantoffels geen enkel probleem. De antislip zool zorgt voor extra grip bij het lopen.
Ook deze pantoffels kunt u in de wasmachine wassen tot maximaal 40 graden. Ze zijn echter niet geschikt voor de droger.

Vele hulpmiddelen voor voetproblemen bij de Totale Zorgwinkel

De Totale Zorgwinkel heeft voor vele problemen een passende oplossing. Dit geldt ook voor uw voeten: of uw belemmering nou van tijdelijke aard is, of structureel. Zo kunt u bij ons ook terecht voor aangepaste schoenen. Deze medische schoenen voorkomen pijnklachten en geven verlichting tijdens het lopen. Maar ook andere hulpmiddelen zoals diabetessokken, elastische schoenveters of bijvoorbeeld een hielbeschermer vindt u terug in ons ruime assortiment.

Heeft u hulp of betrouwbaar advies nodig, belt u dan gerust met onze helpdesk. Onze medewerkers helpen u graag aan een passende oplossing. Zij kennen de eigenschappen van onze producten en hebben ervaring met verschillende medische belemmeringen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0545-296 368. U kunt ze ook mailen via info@totalezorgwinkel.

Bent u in de gelegenheid onze showroom in Neede te bezoeken, dan bent u van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.30 tot 16.00 uur.

Graag tot ziens!

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken