Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
15 dec 2022

Verschillende Rolstoelfietsen

Kunt u , uw partner of kind niet meer zelfstandig lopen of fietsen en wilt u er wel lekker op uit met de fiets ? Dan zijn er verschillende rolstoelfietsen die dit mogelijk kunnen maken. Zo kunt u er makkelijk en eenvoudig op uit trekken en herwint u weer een stuk vrijheid. Er zijn twee verschillende soorten rolstoelfietsen. Bij de ene wordt de persoon compleet in de rolstoel op een plateau vervoerd waar bij de rolstoel eenvoudig en veilig wordt vast gezet met speciale riemen. Dan spreken we van een rolstoeltransportfiets. Bij de andere variant neemt de gebruiker plaatst op de zitting voor op de fiets die eventueel ook afgekoppeld kan worden en als rolstoel geduwd kan worden. Deze zitting kan ook helemaal naar wens worden aangepast. .

Rolstoeltransportfiets Veloplus

De van Raam Veloplus is een rolstoeltransportfiets waarbij de rolstoel in het geheel op het plateau voorop de fiets wordt gereden en deze veilig wordt vastgezet. Het rolstoel plateau heeft een kantelfunctie voor het op en af rijden en kan eventueel ook nog met een elektrische lier worden uitgerust om de rolstoel + gebruiker hier zonder kracht op te rijden. De van Raam Veloplus is geschikt voor bijna elke rolstoel en daarom breed inzetbaar. De rolstoelfiets is met of zonder elektrische ondersteuning te krijgen. De Veloplus is met vele opties uit te rusten zodat deze naar wens kan worden gemaakt en uitgevoerd. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een kinderzitje achterop, een km teller, geveerde zadelpen, andere kleur, anti-lek banden ect. Voor een scherpe offerte van deze fiets kunt u deze aanvragen op de product pagina van deze fiets of mailen of bellen met onze klantenservice.

 

Rolstoelfiets Opair

Bij de Opair rolstoelfiets neemt de gebruiker plaats aan de voorzijde van de fiets. Deze heeft een standaard zitting die op veel manieren kan worden ingesteld aan de hand van de gebruiker. Optioneel kan hier ook een eigen zitting op worden gemonteerd. Met een 4 of 5 punts gordel wordt de gebruiker veilig vast gezet tijdens het fietsen. Optioneel kan het voorste gedeelte worden afgekoppeld zodat deze ook los op plaats van bestemming als rolstoel geduwd kan worden. Ook de Opair rolstoelfiets is met veel opties zoals o.a. elektrische ondersteuning, andere kleur, kinderzitje achterop, fietstassen, extra accu ect.

Rolstoelfiets Voor Bedrijven, Instellingen en Particulieren

De van Raam rolstoelfiets van van Raam staat al jaren bekend om zijn hoge kwaliteit en beste afwerking. Hierdoor wordt deze ook veel gebruikt op instellingen en zorgcentra. Deze fietsen kunnen door ons geleverd worden op offerte basis met factuur bij aflevering

Klantenservice en Showroom

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken