Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 mei 2023

Vliegen Met Een Elektrische Rolstoel

Wanneer u met het vliegtuig op vakantie wilt en graag uw elektrische rolstoel wilt meenemen dan is idt niet altijd mogelijk. Een elektrische rolstoel dient namelijk aan bepaalde afmetingen en gewicht te voldoen. Belangrijker nog is dat de accu onder een waarde 300 WH blijft. Onze elektrische opvouwbare rolstoelen voldoen hieraan en hebben accu’s die speciaal zijn ontwikkeld voor vliegverkeer zodat u deze altijd mee mag nemen op reis. Ook ontvangt u van ons speciale papieren die u kunt overleggen aan de vliegtuigmaatschappij waar alle informatie van de accu opstaat.

Een Vliegticket Boeken Met Een Elektrische Rolstoel

Voordat u een vliegticket gaat boeken is het verstandig om even contact op te nemen met de betreffende vliegtuigmaatschappij of boekingsbureau zodat u kunt aangeven dat u gaat vliegen met een elektrische rolstoel en wat de afmetingen van de rolstoel zijn en welke betreffende accu hier in zit. Onze elektrische rolstoelen bevatten droge Lithium-ion accu’s van gemiddeld 260 KW die ruim onder de grens van 300 KW zitten die maximaal is toegestaan. De meeste maatschappijen willen dit minimaal 48 uur van te voren weten zodat ze weten hoeveel elektrische apparatuur aanwezig is tijdens de vlucht.

Inchecken Met Een Elektrische Rolstoel

Het is per vliegtuigmaatschappij verschillend of u de elektrische rolstoel moet inchecken bij de balie van de koffers of dat u door mag rijden tot de gate en deze bij het speciale vervoer onder in het luik gaat. Bij de meeste maatschappijen dient u de rolstoel in te checken en krijgt u een handbewogen rolstoel die geduwd dient te worden door een eventuele begeleider of een medewerker van het vliegveld. Deze brengen u dan naar de gate en zullen u verder in het vliegtuig helpen.

Welke Elektrische Rolstoelen Zijn Geschikt Voor Vliegverkeer ?

De onderstaande elektrische rolstoelen zijn geschikt om mee te nemen in het vliegtuig en plat en licht om te vervoeren.

  • e-Ability Splitrider
  • e-Ability Joyrider
  • SmartChair Travel
  • e-Ability Prorider SF
  • e-Ability Prorider RS
  • e-Ability Prorider STD
  • Vermeiren Alya
  • Moving Life Atto

Elektrische Rolstoel Compact Om Te Vervoeren

Al onze elektrische rolstoelen zijn ontwikkeld om eenvoudig en compact te worden vervoerd. Het tilgewicht per rolstoel verschilt tussen de 12 en 25 kg afhankelijk van het model en type. Zo kunt u er weer heerlijk op uit en de rolstoel makkelijk vervoeren in de auto, vliegtuig, boot, tram of trein. Een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel geeft u weer vrijheid om te reizen en dingen te ondernemen.

Elektrische Rolstoel Uitproberen ?

Wilt u graag 1 of meerdere elektrische rolstoelen uitproberen om te kijken hoe deze werken en met elkaar te vergelijken ? Dan is dit mogelijk in onze showroom in Neede . Hier hebben wij al onze elektrische rolstoelen standaard op voorraad staan en kunt u deze zowel binnen als buiten uit proberen. Onze adviseurs zullen u helpen en uitleg geven per type rolstoel.

Proefrit Aan Huis ?

Bent u niet in de gelegenheid om bij onze showroom te komen of is het te ver rijden voor u ? Dan is het ook mogelijk dat wij met maximaal 3 verschillende elektrische rolstoelen bij u aan huis komen. Zo kunt u thuis in uw eigen omgeving zowel binnen als buiten de rolstoelen uitproberen en testen. Voor een proefrit aan huis kunt u een afspraak maken met onze klantenservice. Dit kan vaak op zeer korte termijn.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-2963689info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken