Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 sep 2018

Waarom Een Scootmobiel Leasen ?

Update 19-05-2021 : Leasen is alleen mogelijk in overleg in een straal van 35 km van onze showroom.

Er zijn verschillende redenen waarom u een scootmobiel zou willen leasen ? In de autowereld is leasen al een zeer normale zaak en gebeurt dit meer dan dat de auto wordt aangeschaft. met het scootmobiel leasen heeft u altijd uw favoriete scootmobiel binnen handbereik.

Het grote voordeel van het leasen van een scootmobiel is dat u geen grote investering in 1 x hoeft te doen. Zo kunt u uw spaargeld ergens anders voor gebruiken en heeft u voor een vast bedrag per maand geen omkijken naar uw scootmobiel. Alles is immers voor u geregeld . Zo heeft u bij het leasen van een scootmobiel bij de Totale Zorgwinkel altijd een All Risk verzekering, onderhoud en reparatie , vervangende accu’s wanneer dit nodig is , pechhulp door heel Nederland. Zo heeft u vooraf en tijdens uw gebruik geen verassingen of extra kosten . Wel wordt erbij de all risk verzekering een eigen bijdrage van 130,- per gebeurtenis van u gevraagd .

Hoe gaat het leasen van een scootmobiel in zijn werk ?

Op zich kunt u bij onze alle scootmobielen die wij verkopen ook leasen. Bij aanvang van een leaseperiode wordt het maandtermijn vastgesteld afhankelijk van welke scootmobiel en het aantal jaren dat u wilt leasen. Op onze pagina van het scootmobiel leasen hebben wij de prijzen en borg per scootmobiel voor u op een rijtje gezet. Het kan best zijn dat een scootmobiel die wel in de verkooplijst staat niet in de scootmobiel lease lijst staat. Deze is dan uiteraard wel gewoon te leasen .

Als u bij ons een scootmobiel in de lease afneemt betreft dit altijd een nieuwe scootmobiel met nieuwe accu’s en lader

Op het moment dat u besloten heeft te leasen maken wij een lease overeenkomst voor u klaar en gaan wij met u in overleg wanneer wij deze leveren. De levering door heel Nederland is gratis met het scootmobiel leasen. Het maand termijn van het scootmobiel leasen gaat per automatische incasso.

Wilt u graag van te voren een lease contract eens doorlezen ? Wij kunnen u een blanco lease contract per email doorsturen zodat u deze rustig door kunt nemen.

Wat gebeurt er met mijn lease scootmobiel bij overlijden of als ik er geen gebruik meer van kan maken ?

In geval van overlijden of als u niet goed meer gebruik an de scootmobiel wilt maken dan rekenen wij nog eenmalig 6 maanden lease termijn en halen wij de scootmobiel weer bij u op . Zo heeft u nooit dat u of uw familie aan langdurige lease contracten vast zit waar niemand op zit te wachten en wordt alles snel en eenvoudig opgelost. Natuurlijk ontvangt u of uw familie ook een bevestiging van het einde van het lease contract.

 

Mocht u nog vragen hebben over het leasen van een scootmobiel dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

Waarom Een Scootmobiel Leasen ?

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken