Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
31 okt 2015

Waarom zou je een elektrische kookplaat gebruiken

Het komt steeds vaker voor dat met name ouderen het gas, of elektrische kookplaat aan laten staan, met alle gevolgen van dien. Er kan brand ontstaan of als mensen niet door hebben dat een kookplaat aanstaat kunnen ze zichzelf naar verwonden. We zien ook dat we om die reden steeds meer elektrische kookplaten met een beveiliging verkopen.

De elektrische kookplaat heeft een timer waardoor de kookplaat na 15 minuten automatisch uitgaat. Hierdoor draai je het om en zal men als je iets wilt koken wat langer nodig heeft er aan moeten denken dat je hem op nieuw aan zet. Hierdoor kan het eten niet verbranden of te gaar koken en krijg je ook geen gevaarlijke situaties.

De elektrische kookplaat is er in een 1 pits uitvoering http://www.totalezorgwinkel.nl/kookplaat-elektrisch-met-timer.html en een 2 pits uitvoering  http://www.totalezorgwinkel.nl/kookplaat-elektrisch-dubbel-met-timer.html .  Dus als u wel eens het gas of de kookplaten vergeet uit te zetten en wilt u veilig en verantwoordt koken dan deze elektrische kookplaten met beveiliging ideaal voor u of voor uw naasten.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via tel. 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl .

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken