Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 sep 2020

Waarom Zou U Voor Een Fitform Sta-Op Stoel Kiezen ?

Als u opzoek bent naar een sta-op stoel zijn er veel keuzes in merken en aantal motoren. Een stoel is vooral als u ouder wordt een  item waar u veel tijd in door zult brengen. Het is dus belangrijk dat u kiest voor een stoel die bij u past en de juiste ondersteuning geeft. Ook dient de stoel goed op uw lichaam te worden afgesteld. Dit is meteen het sterke punt van een  Fitform sta-op stoel, de stoel is geheel op maat naar uw lichaam af te stellen en is gemaakt van hoogwaardige materialen die de beste ondersteuning geven voor uw lichaam.

Het goed instellen van de juiste zithoogte, zitdiepte en lengte van de voetenbank is van groot belang om optimaal te kunnen zitten zonder dat u lichamelijke klachten krijgt of deze klachten verergeren .

Aantal Motoren in een Fitform Sta-Op Stoel

Het aantal motoren is van belang voor het gemak en comfort van een sta-op stoel. Het beste kunt u met drie motoren werken. Hierbij kan de rugleuning, de voetenbank en de sta-op stand onafhankelijk van elkaar versteld worden. Ook zit hier een kantelstand bij op zodat u de stoel zelf naar achteren kunt kantelen en hierbij zelf de rugleuning nog in de gewenste stand kunt zetten. Zo kunt u dus ook ontspannen achterover liggen met een rechte rug houding en de voetenbank uit. Het lichaamsgewicht wordt hierbij ook meer in de stoel gedrukt zodat dit voor een ontspannen gevoel zorgt. De fitform stoelen zijn bij ons altijd voorzien van 3 motoren.

Al onze Fitform stoelen vind u hier : Fitform Sta-op stoel

Bij 1 motorige stoelen werkt de gehele stoel op 1 motor , u kunt dus niet alleen de voetenbank uit doen zonder dat de rugleuning ook naar achteren gaat. Doordat de 1 motor in alle functies moet voorzien is ook de levensduur van deze motor een stuk korter. Wij adviseren en verkopen dan ook geen 1 motorige stoelen.

Bij een 2 motrige stoel kunt u wel de voetenbank apart van de rugleuning verstellen maar schuift de zitting iets mee naar achteren. Ook de rugleuning kan apart van de voetenbank bediend worden. De sta-op stand is aanwezig maar een stoel met 2 motoren heeft geen kantelstand. 2 Motorige stoelen zijn er alleen in vaste fixatie maten S / M / L en kunnen niet op maat naar het lichaam gemaakt worden maar u kiest de maat die het dichtste bij uw maat in de buurt komt. Een voorbeeld van een 2 motorige stoel is de https://www.totalezorgwinkel.nl/sta-op-stoel-comfort-plus.html

Dit is wel een stoel met de hoogwaardige materialen die we van Fitform gewend zijn maar een stuk voordeliger in aanschaf doordat er 1 motor minder in verwerkt is en de stoel minder verstel mogelijkheden heeft.

Aanmeten Van Een Fitform Sta-op stoel

Het op maat inmeten van een Fitform sta-op stoel kan op locatie met een meetlint en gereedschap. Komt u bij ons in de winkel dan kunnen wij dit ook doen met onze aanmeetstoel in de showroom. In beide gevallen kunnen wij de stoel exact afstellen aan de hand van uw lichaam voor optimaal zitcomfort.

Met Een Fitform Sta-op Relax Stoel Koopt u Een Stoel Van Kwaliteit

Door de hoge eisen die de fabrikant fitform aan hun materialen stellen bent u verzekerd van een stoel van hoge kwaliteit met de beste ondersteuning. Op een Fitform stoel krijgt u ook maar liefst 5 jaar garantie op het mechaniek , van 5 tot 7 jaar 50 % garantie en van 7 tot 10 jaar 25 % garantie. Dit in verhouding met andere fabrikanten die 2 jaar garantie geven geeft dit aan hun vertrouwen en de kwaliteit van de stoel.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken