Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 nov 2018

Wat is het verschil tussen een 1 , 2 of 3 motorige sta-op stoel ?

U bent zich aan het oriënteren naar een sta-op stoel en ziet overal verschillende merken en aantallen van motoren voorbij komen. Maar wat zijn nu de verschillen ? Buiten dat een Fitform sta-op stoel of een Doge sta-op stoel de beste zit ondersteuning geeft is het aantal motoren ook van belang en de levensduur hiervan.

1 Motorige Sta-op stoel

Bij een 1 motorige sta-op stoel doet 1 motor al het werk. De motor heeft dus meer te lijden dan een stoel met meerdere motoren. Ook kan de voetensteun en de rugleuning niet onafhankelijk van elkaar versteld worden. Wilt u dus de voetenbank uit ? Dan gaat de rugleuning ook naar achteren. Natuurlijk heeft de 1 motorige stoel ook een sta-op functie die u overeind helpt. Over het algemeen zijn 1 motorige sta-op stoelen van niet al te hoge kwaliteit en geven een slechte zit ondersteuning. De motor slijt sneller en de stoel kan niet op maat gemaakt worden.

2 Motorige Sta-op stoel

Het woord zegt het al de sta-op stoel is voorzien van 2 motoren waarmee de rug en de voetenbank onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Alleen bij het gebruik van de voetenbank schuift de zitting iets naar achteren. U kunt dus een fijne relax positie creëren . De sta-op functie wordt door 1 van de 2 motoren uitgevoerd. De 2 motorige modellen hebben vaak fixatie maten en kunnen niet op maart naar uw lichaam gemaakt worden.

3 Motorige sta-op stoel

Een 3 motorige sta-op stoel kan alles onafhankelijk van elkaar verstellen. Zo kunt u de rugleuning en de voetenbank los van elkaar verstellen in de gewenste positie zonder dat andere delen verplaatsen. Ook heeft een drie motorige sta op stoel een kantel stand waarbij de stoel zelf of de zitting en rug naar achteren kunnen kantelen. Zo kunt u ook bijvoorbeeld ontspannen liggen met een rechte rug positie of de stoel in een gehele slaapstand zetten. Een 3 motorige sta-op stoel wordt ook altijd helemaal aan de hand van uw lichaam ingemeten zodat u altijd de perfecte zit heeft. De grote kwaliteit ‘s merken zoals Fitform en Duet werken ook allemaal met 3 motoren onder hun sta-op stoelen. De motoren hebben allemaal hun eigen functie (voetenbank, rugleuning, kantel en sta-op ) en hebben zo een zeer lange levensduur. Ook de materialen in de stoel zijn van hoge kwaliteit die een zeer goede zit ondersteuning geven.

Bent u aan het overwegen een sta-op stoel aan te schaffen ? Op deze pagina vind u alle informatie per sta-op stoel

https://www.totalezorgwinkel.nl/zitten/sta-op-stoel-en-relax-stoel/

Demonstratie en inmeten van een sta-op stoel aan huis

Ook is het mogelijk een demonstratie en inmeten aan huis te krijgen door heel Nederland. Deze service is geheel gratis . Hiervoor kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken