Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 feb 2023

Wat Kost Een Elektrische Rolstoel Met Duwondersteuning

Een  elektrische rolstoel met duwondersteuning is voor veel mensen een uitkomst als ze de elektrische rolstoel zelf niet meer kunnen besturen. Maar wat kost nu een elektrische rolstoel met duwondersteuning ? Gemiddeld Moet u denken 3445 en en 3850,- afhankelijk van het model en type dat u graag wilt aanschaffen. De meest voorkomende rolstoel met elektrische duwondersteuning zijn de e-Ability Splitrider en e-Ability Joyrider rolstoel. Het handige van deze rolstoelen is dat deze lichtgewicht zijn en makkelijk mee te nemen in de auto. Dit zijn opvouwbare elektrische rolstoelen dus. Deze worden veel ingezet voor in en om het huis maar ook voor dagjes weg en vakanties. Deze elektrische rolstoelen zijn geschikt voor binnen en buiten en zorgen dat de gebruiker er weer op uit kunnen en weer dingen kunnen ondernemen. Deze rolstoel mag zelfs mee in het vliegtuig. Ook de volledige Prorider opvouwbare elektrische rolstoel serie bestaande uit 3 verschillende modellen is uit te rusten met duwhandvatten en elektrische ondersteuning dor een joystick aan de achterzijde. Deze is al vanaf 3299,- verkrijgbaar.

e-Ability Splitrider Met  Elektrische Duwondersteuning

De Splitrider rolstoel met elektrische duwondersteuning is de lichtste elektrische rolstoel verkrijgbaar op de markt. Met slechts een tilgewicht van 12 kg is deze voor iedereen te hanteren en te tillen. De duwondersteung is volledig elektrische en wordt aan de achterzijde met een duim joystick bestuurd. De snelheid is in 3 stappen in te stellen zodat u deze kunt aanpassen aan uw eigen loop snelheid.

Alle informatie over de Splitrider met elektrische duwondersteuning vind u hier : Elektrische rolstoel met duwondersteuning

e-Ability Joyrider Met Elektrische Duwondersteuning

De Joyrider lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel kan worden uitgerust met een elektrische duwondersteuning zodat deze ook volledig van de achterzijde te bedienen is met een duimjoystick waarbij ook de snelheid instelbaar is . De Joyrider rolstoel is binnen 1 seconde in te klappen met een simpele handeling en compact te vervoeren met een tilgewicht van 19,5 kg. Zo kunt u er heerlijk op uit en mag deze zelfs in het vliegtuig meegenomen worden. Alle informatie over de Joyrider met duwondersteuning vind u hier : Joyrider met elektrische duwondersteuning. 

Prorider Opvouwbare rolstoel met elektrische ondersteuning

Ook de Prrider rolstoelen zijn uit te voeren met een elektrische duwondersteuning zodat deze vlledig elektrisch aan de achterzijde te bedienen zijn . De Prorider opvouwbare elektrische rolstoelen zijn er in 3 uitvoeringen verkrijgbaar waarvan de lichtste een tilgewicht van 17 kg heeft. Ook is hier een versie van met een sta-op functie in de zitting zodat deze de gebruiker helpt opstaan. De elektrische duwondersteuing wordt als optie verkocht voor de Prorider rolstoel serie en kost 399,-

Prorider STD

Prorider RS

Prorider SF

Uitproberen elektrische rolstoel met duwondersteuning

Wilt u graag een s de verschillende modellen met elektrische duwondersteuning uitproberen ? Dan kan dit met een gratis proefrit aan huis of bezoekt u onze showroom. Wij zullen u duidelijk de verschillen per rolstoel uitleggen en samen met u gaan proefrijden.

Gratis Proefrit Aan Huis

Wilt u graag een gratis proefrit aan huis ? Dan kunt u dit aanvragen via het onderstaande proefrit formulier of een afspraak maken via onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Gratis Proefrit Aan Huis (oud)

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken