Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 jan 2024

Wat Kost Een Trippelstoel ?

Een veel gehoorde vraag is wat kost een trippelstoel ? Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort trippelstoel maar bij ons koopt u al een trippelstoel vanaf € 765,- . Dit is een combinatie van trippelstoel en binnen rollator die handig is in de kleinste ruimtes en ook als toiletsteun gebruikt kan worden. Zo heeft u een multifunctionele trippelstoel voor een zeer scherpe prijs. Dit is de Saljol Page Trippelstoel . Deze is in 3 verschillende maten verkrijgbaar afhankelijk van uw eigen lengte. Natuurlijk zijn er ook nog de standaard trippelstoelen en de elektrische trippelstoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Al deze stoelen zijn een groot gemak voor in huis en geven u de bewegingsvrijheid die u thuis nodig heeft om zelfstandig te functioneren. Hier onder zullen we per type iets dieper ingaan over de mogelijkheden en prijzen.

 

Waar Koop Ik Een Trippelstoel ?

Een trippelstoel koopt u bij de Totale Zorgwinkel, hier hebben wij twee soorten trippelstoelen in de showroom staan die ook online zijn te bestellen. De trippelstoel kunt u uitproberen en testen . Zo kunt u goed de functionaliteit , de zit en de verstelbaarheid proberen en zo kijken of deze goed bij u past. Onze mechanische trippelstoel is ook in een elektrische in hoogte verstelbar trippelstoel te krijgen.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Welke Vloer Is Geschikt Voor Een Trippelstoel ?

Voor het gebruik van een trippelstoel is het beste een zo hard mogelijke vloer te hebben zoals tegels, PVC of een houtenvloer. Een laagpolig tapijt of zeil gaat ook nog prima maar loopt al iets zwaarder dan een harde vloer. Twijfelt u of de trippelstoel geschikt is voor bij u thuis ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Welke soorten trippelstoelen zijn er ?

Bij een trippelstoel maken we onderscheid in drie soorten trippelstoelen.

  • Mechanische trippelstoel, deze stoel dient u met een gasveer hoog en laag te stellen op uw ideale hoogte en hiermee trippelt u met gemak door uw woning met volledige ondersteuning van de zitting.
  • Elektrische Trippelstoel , een elektrische stoel kan met een afstandsbediening hoog laag worden gesteld . Ideaal als u bijvoorbeeld met het koken ook gebruikt wilt maken van de trippelstoel en zo deze hoger kunt zetten om hier goed bij te kunnen. Deze stoel wordt ook door te trippelen met de voeten voort bewogen.
  • Trippelstoel / Trippelstoel, de Saljol Page is een uniek hulpmiddel dat u kunt gebruiken als trippelstoel en binnenrollator. Met de diverse accessoires is deze geheel naar wens aan te passen. Zo kunt u denken aan een ectra dikke comfort zitting, dienblad, rugsteun ect.  Deze trippelstoel is ook nog zeer scherp geprijsd .

2e Hands Trippelstoel

Een 2e hands trippelstoel behoort ook tot de mogelijkheden. Deze stoelen kijken wij geheel na en worden voor u gereinigd voordat deze weer verkocht worden. Een 2er hands trippelstoel is veel voordeliger in aanschaf . Het nadeel is dat deze niet altijd op voorraad zijn en het kan dus voorkomen dat er geen beschikbaar is .

Hoe duur is een elektrische trippelstoel ?

Een elektrische trippelstoel van hoge kwaliteit is bij ons verkrijgbaar voor € 2470,- Deze trippelstoel is dan helemaal  compleet en wordt geleverd op een stevig H frame voor optimale stabiliteit en veiligheid. Onze elektrische trippelstoel is van het kwaliteits merk Mondo.

Trippelstoel Voor Ouderen

Een trippelstoel is zeer geschikt voor ouderen die moeite hebben met het overbruggen van korte afstanden thuis of langer staan bij bijvoorbeeld het koken. Een trippelstoel ondersteund hierbij . Maar een trippelstoel is niet speciaal voor ouderen ontwikkeld . U kunt natuurlijk ook op een jonge leeftijd de ondersteuning van een trippelstoel nodig hebben door ziekte of lichamelijk letsel.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken