Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 jan 2024

Welk merk Scootmobiel is het beste ?

Wij krijgen vaak de vraag welk merk scootmobiel het beste is . Dit is de Medema Mini Crosser X2 scootmobiel. Dit is een Deens merk gemaakt van de beste materialen en onderdelen. Alles aan deze scootmobiel is met zorg samengesteld en ontwikkeld om op alle ondergronden goed uit de voeten te kunnen zonder dat er veel slijtage optreedt naar een bepaalde tijd. De Medema Mini Crosser is ook de enigste scootmobiel die voor ruw terrein te gebruiken is en bijvoorbeeld hellingen in het bos, rots achtige ondergronden maar ook een vlakke weg uit de voeten kan met een hoog comfort. Deze scootmobiel heeft namelijk een onafhankelijke ophanging zodat de wielen maximaal contact maken met de ondergrond. Zo heeft u altijd optimale grip en stabiliteit . Waardoor de Mini Crosser ook de veiligste scootmobiel is die er te krijgen is. Natuurlijk zijn er meer goede ne betrouwbare merken, maar de Medema Mini Crosser steekt hier wel boven uit. Als u naar een scootmobiel opzoek bent ga dan altijd wel voor een Nederlands of Europees merk en kijk uit voor de Chinese import zoals bijvoorbeeld de For Motion – On Four . Dit lijkt allemaal leuk en aardig maar dit geeft na verloop van tijd een hoop problemen.

Medema Mini Crosser Beste Scootmobiel

De Medema Mini Crosser is al jaren de beste scootmobiel die ongeëvenaard is qua kwaliteit en rijcomfort. De scootmobiel is aanpasbaar met verschillende accessoires en ook de zitbreedte is aan te passen van 35 cm t/m 85 cm. Standaard wordt deze met een 46 cm brede stoel geleverd maar is dus kleiner te maken voor kinderen en groter voor volwassenen die iets meer zitruimte nodig hebben. Er is zelfs een HD uitvoering die tot 250 kg geschikt is. Ook is de Mini Crosser de enigste scootmobiel die ene gekeurd kinderzitje achterop de scooter mag hebben.

Ontdek De Mini Crosser Scootmobiel

Gratis Thuisdemonstratie Mini Crosser Scootmobiel

Wilt u graag een gratis thuisdemonstratie en proefrit met de Medema Mini Crosser X2 Scootmobiel ? Dan is dit mogelijk op afspraak op korte termijn. Neemt u contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Proefrijden bij onze showroom

Natuurlijk kunt u ook altijd binnenlopen in onze showroom waar wij de Mini Crosser hebben staan. U kunt bij ons proefrijden in een rustige bijna autovrije omgeving zodat u dit op uw gemak kunt bekijken en testen. Wij zullen u helpen en uitleg geven over de scootmobiel en begeleiden tijdens het proefrijden.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken