Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
15 jun 2023

Welke Aantrekhulpen Voor Steunkousen Zijn Er Verkrijgbaar ?

Als u steunkousen heeft zult u merken dat deze zonder aantrekhulp voor steunkousen eigenlijk niet goed aan en uit te krijgen zijn. In deze hulpmiddelen voorsteunkousen zijn er weer verschillende soorten hulpen . In dit onderstaande artikel gaan we wat verder in op de mogelijkheden die u kunt aanschaffen. Het ligt namelijk ook aan de persoon of u nog goed gebukt bij uw voeten kunt komen of juist niet ? Of de thuiszorg u komt helpen of dat uw partner dat voor u doet. Drukt u hier boven op het dikgedrukte woord aantrekhulp voor steunkousen dan gaat u naar een product overzicht met alle mogelijkheden en prijzen.

Doff’n Donner Aan en uitrekhulp

De Doff’n donner aan en uittrekhulp voor steunkousen is de meest geliefde aantrekhulp die er op de markt verkrijgbaar is . De rol wordt door de gebruiker zelf gebruikt of door de thuiszorg om hun werk een stuk lichter te maken. Wel is een vereiste dat als u zit u goed bij uw voeten kunt komen. In 1e aanschaf is de doff’n donner iets duurder aangezien u ook de Cone er bij nodig heeft. Wel heeft deze aantrekhulp een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld de traditionele glijzak en is deze op basis van een jaar al voordeliger dan een steunkous glijzak die u 1 x in de 3 maanden dient te vervangen. .Dit hulpmiddel is geschikt voor steunkousen met open en gesloten teen

Proflebo HandyLegs Aantrekhulp En Uittrekhulp Voor Steunkousen

De Handylegs aan en uittrekhulp voor steunkousen is een ideaal hulpmiddel dat veel toegepast wordt. U kunt hiermee zelfstandig uw steunkoudsen aan en uittrekken zonder dat u een bukfunctie hoeft te hebben. Dit hulpmiddel is met zeer weinig kracht te gebruiken en als u na aankoop uw bon bij de verzekering indient heeft u een grote kans hiervoor een vergoeding te krijgen. De Handylegs is in verschillende afmetingen te verkrijgbaar afhankelijk van uw lichaamslengte .Dit hulpmiddel is geschikt voor steunkousen met open en gesloten teen

Proflebo All In One Aan -en Uittrekhulp Steunkousen

De Proflebo All In One is een handige glijzak voor het aan en uittrekken van steunkousen. Deze glijzak is gemaakt voor alle schoenmaten en is compact om mee te nemen en op te bergen. De glijzak kost iets meer kracht in de handen dan de bovenstaande hulpmiddelen maar is een stuk voordeliger in aanschaf. Wel worden hier vaak speciale steunkous handschoenen voor gebruikt met extra grip aan de binnenzijde. Deze steunkous aantrekhulp is geschikt voor open en gesloten teen

Arion Magnide aan en uitrekhulp steunkous gesloten teen

De Arion Magnide is een steunkous hulpmiddel die speciaal ontwikkeld is voor kousen met een dichte teen. Deze glijzak is extra glad en voorzien van een magneetsluiting zodat deze weer makkelijk onder de kous kan worden uitgedaan. Deze is te bestellen op schoenmaat en wordt gebruikt i.c.m. de venotrain steunkous handschoenen voor het hoogste gemak. DezeArion magnide is voordelig in aanschaf en makkelijk te gebruiken. 1 Verpakking bevat een zak voor het aantrekken en 1 voor het uittrekken. De levensduur is dus langer aangezien je elke zak voor 1 doeleinde gebruikt en minder vaak gebruikt dan 1 zak die je voor het aan en uittrekken gebruikt.

Arion Simslide Aan en uittrekhulpmiddel voor steunkousen met een open teen

De Arion Simslide is een handig hulpmiddel om zelf of door de zorg de steunkousen met een open teen aan en uit te trekken. Deze glijzak van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de steunkous er zeer makkelijk overheen glijd en dat u minder kracht hoeft te gebruiken dan dat u de steunkousen zonder hulpmiddel probeert aan te trekken. Deze Simslide is op deelmaat van uw schoenmaat te bestellen. Zo heeft u altijd de juiste maat wat u nodig heeft. Ook deze glijzak wordt veel gebruikt met de Sigvaris of Venotrain steunkous handschoenen.

HandyOff Uitrek Hulpmiddel Voor Steunkousen

Zoekt u een handig hulpmiddel om alleen uw steunkousen uit te trekken ? Dan is de HandOff zeer geschikt voor u . U kunt met dit hulpmiddel uw steunkousen uittrekken zonder dat u hoeft te bukken en kunt deze gewoon zittend gebruiken. Zo hoeft u bijvoorbeeld in de avond geen thuiszorg meer te laten komen en kunt u gaan slapen wanneer u dit uitkomt en nergens meer mee rekening te houden.

Steunkous Handschoenen

Bij bijna alle steunkous aantrekhulpen worden steunkous handschoenen gebruikt. De Bauwerfeind steunkous handschoenen hebben de beste grip en sluiten het beste aan om uw handen. Deze gaan ook langer mee dan de Sigvaris steunkous handschoenen die wel weer voordeliger aanschaf zijn.

Klantenservice en showroom

Wilt u graag eerst advies voordat u een hulpmiddel voor steunkousen gaat aanschaffen ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of langs komen in onze grote showroom in Neede. Hier hebben wij ook alles standaard op voorraad en onze adviseurs zullen u helpen de juiste keuze te maken. Besteld u online voor 15.00 ? Dan wordt het artikel dezelfde dag nog naar u afgestuurd met PostNL.

 

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Onze Showroom

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken