Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
20 jul 2021

Welke Douchestoel Opklapbaar Aan De Muur ?

Douchestoel Opklapbaar Aan De Muur

U wilt graag wat extra ondersteuning tijdens het douchen en uw oog is gevallen op een douchestoel opklapbaar aan de muur , of zitting aan de muur. Dit staat natuurlijk harstikke netjes en is praktisch. Ook is de veiligheid gewaarborgd en zit de stoel stevig in de muur gemonteerd. Wanneer u de stoel niet gebruikt klapt u deze makkelijk op en bespaart dit ruimte in de douche. Nu zijn er veel soorten en maten van douchestoelen opklapbaar aan de muur en vraagt u zich af welke nu goed en betrouwbaar is ?

Hieronder een aantal douchestoelen van zeer gerenommeerde merken die optimaal veiligheid en comfort bieden en waar u op kunt vertrouwen. Deze merken hebben goed over de douchestoelen nagedacht zoals een aflopende waterafvoer, geen knellende zitting in de knieholte, montage met een boormal, duurzaam en zeer stevig. De materialen zijn hoogwaardig en makkelijk schoon te maken.

Linido Douchestoel Opklapbaar Aan De Muur

De Linido Opklapbare douchestoel muurbevestiging wordt compleet geleverd met opklapbare armleuningen en rugleuning . De douchestoel is ontwikkeld aan de hand van het menselijk lichaam zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten onder de douche. De Linido douchestoel staat al jaren bekend om zijn hoge betrouwbaarheid en comfort en ergonomische afloop en ontwerp. Deze douchestoel is als douchestoel met rug en armleuning leverbaar maar ook als zitting alleen. Linido douchezitting 

Etac Douchestoel Aan De Wand

De Etac Douchestoel aan de wand is helemaal door experts met ervaring in zitcomfort ontworpen en is de slankste douchestoel die er op de markt verkrijgbaar is . De Etac relax douchzitting is ontworpen met het oog voor uw veiligheid en comfort. Er is tot in de detail nagedacht over de douchezitting zodat douchen weer een fijne ervaring kan zijn.  De Douchestoel is verkrijgbaar als douchezitting met armleuning of als douchezitting met armleuning en rugleuning die geplakt wordt op de muur.

Drive Opklapbare Douchezitting Met Steunpoot

Aangezien de Linido en Etac douchestoelen helemaal doorontwikkeld zijn maar ook aardig wat kosten kunnen wij u natuurlijk ook een goed alternatief aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Waar je bij Linido en Etac de potenset apart bij moet kopen zit bij de Drive Douchezitting opklapbaar de potenset al standaard bij en klapt deze mee als u de stoel opvouwt. Door de potenset belast u de muur minder en is de douchestoel op meerdere muren toepasbaar. De Drive douchezitting heeft een hygiëne uitsparing en waterafloop in de zitting. Deze zitting is zeer betrouwbaar en al voor veel mensen een echte uitkomst.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken