Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
15 aug 2019

Welke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Past Bij U ? Joyrider , Smartchair Of Zinger ?

U bent op zoek naar een opvouwbare scootmobiel of een opvouwbare elektrische rolstoel en weet niet goed welke keus u moet maken aangezien er veel verschillen zijn. Een elektrische opvouwbare rolstoel bied veel meer voordelen dan een demontabele of opvouwbare scootmobiel. Een opvouwbare elektrische rolstoel is namelijk binnen enkele seconden op te vouwen door een simpele handeling waarbij met een scootmobiel er veel handelingen bij komt kijken.

Maar ook bij opvouwbare elektrische rolstoelen zit veel verschil in het soort en type. Daarom is het verstandig om verschillende modellen te proberen . U zult veel verschil merken in rijgedrag, gewicht, zithouding en besturing.

Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom Met Verschillende Opvouwbare Elektrische Rolstoelen

Wij zijn officiële dealer van Nederland voor de 3 toon aangevende opvouwbare elektrische rolstoelen, de Joyrider, Smartchair en Zinger. Zo kunnen wij gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen zodat u deze rolstoelen kunt uitproberen in uw eigen omgeving en de juiste keuze kunt maken. Voor aanschaf van een elektrische rolstoel is het namelijk altijd belangrijk om verschillende modellen te proberen zodat u een juiste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van uw aankoop.   Een proefrit aan huis gaat altijd op afspraak.

In onze showroom kunt u Dinsdag t/m Zaterdag tijdens openingstijden altijd vrijblijvend binnen rijden en de elektrisch opvouwbare rolstoelen uitproberen, zowel binnen als buiten.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

Vervoeren van de opvouwbare elektrische rolstoel

Elke opvouwbare elektrische rolstoel in ons assortiment is zeer plat en compact te vervoeren, de Zinger is met een gewicht van slecht 17,5 kg het lichtste model van de drie en door de auto als hefboom te gebruiken door bijna iedereen achterin te schuiven. De Joyrider volgt als 2e met slechts 20 kg en de smartchair heeft een gewicht van 25 kg.

Alle rolstoelen mogen vervoerd worden in het vliegtuig, de accu’s zijn hier uitgebreid op getest en zitten ruim onder de waardes die de vliegtuigmaatschappijen hanteren voor het vervoeren. Toch kunt u ruime afstanden tot 16 km afleggen met de rolstoelen.

Demonstratie Films van de opvouwbare elektrische rolstoelen

Hieronder vind u verschillende filmpjes van de Joyrider, Zinger en Smartchair om een goede indruk te krijgen van de rolstoelen. Klik op de titel omschrijving

Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

 

Smartchair Opvouwbare Elektrische Rolstoel

 

Zinger Opvouwbare Elektrische Rolstoel

 

 

 

Welke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Past Bij U ? Joyrider , Smartchair Of Zinger ?

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken