Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 jan 2019

Zinger Joyrider via gemeente WMO PGB Aanvragen

Regelmatig vragen wij voor mensen een PGB aan voor de Zinger Joyrider en meestal met succes.  Aangezien wij als bedrijf de juiste keurmerken hebben en de Joyrider dit ook heeft is de kans groot dat via een offerte van ons die op de juiste manier is samengesteld de Zinger Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel voor u wordt goed gekeurd door de gemeente WMO,  en wij deze aan u kunnen leveren via een persoons gebonden budget. Let op u mag via een PGB maar 1 mobiliteits hulpmiddel van de gemeente hebben.

Natuurlijk kunt ook voor vragen contact met ons opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Let op : Wij zijn 1 van de enigste bedrijven waarbij de Zinger Joyrider via PGB wordt goedgekeurd , en weten precies hoe de offerte voor een PGB aanvraag moet worden opgesteld.

Hoe gaat de aanvraag in zijn werk voor een gemeente PGB voor de Zinger Joyrider ?

U neemt contact op met de WMO van de gemeente en geeft aan dat u interesse in de Zinger Joyrider heeft aangezien dit de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel is die eenvoudig te vervoeren is , zou behoud u immers uw vrijheid en kunt u gaan waar u wilt, ook is de Zinger Joyrider zeer geschikt voor binnen en thuis gebruik aangezien deze een zeer kleine draaicirkel heeft en in de smalste omgeving uit de voeten kan .

Hierop volgend krijgt u een keukentafel gesprek met een medewerker van de WMO van uw gemeente . Hier kunt u nogmaals de Joyrider bespreken en eventueel al een door ons gemaakte offerte overhandigen. Dit kan ook na het gesprek. Als wij de gegevens van de medewerker van uw gemeente krijgen kunnen wij deze ook rechtstreeks via de email naar hun toe sturen.

Na een aantal weken zal de gemeente een beslissing nemen of u in aanmerking komt voor een PGB voor deze unieke rolstoel. In sommige gevallen wordt door de gemeente nog contact met ons opgenomen voor meer informatie over deze rolstoel. Is het antwoord ja , dan kunnen wij de Joyrider binnen enkele werkdagen aan u leveren en kunt u gaan genieten van deze fantastische rolstoel.

Reageert de gemeente negatief dan kunt u overwegen deze zelf aan te schaffen en alles in eigen beheer te doen.

 

Zinger Joyrider via gemeente WMO PGB Aanvragen

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken