Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Merken
Prijs
-

Over Ons / Contactgegevens

Wij hebben een zeer groot assortiment hulpmiddelen zowel in onze showroom als online. Met ruim 15 jaar ervaring in hulpmiddelen kunnen wij u altijd adviseren over het juiste product. Lees meer

Geen producten gevonden.

Totale Zorgwinkel – De Thuiszorgwinkel Van Nederland

Wij hebben een zeer groot assortiment hulpmiddelen zowel in onze showroom als online. Met ruim 15 jaar ervaring in hulpmiddelen kunnen wij u altijd adviseren over het juiste product. Bij ons staat u als klant centraal en bent u geen nummertje. Ons ervaren maar compacte team houd de lijnen kort uw optimaal te kunnen bedienen en adviseren.

Grootste Showroom Van Nederland In Hulpmiddelen

In onze showroom bieden wij het totaal pakket in hulpmiddelen aan. Zodat u alles wat wij online aanbieden ook eerst kunt zien en testen . Natuurlijk adviseren wij u ook graag als u bij ons langs komt voor een hulpmiddel. Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen of woont u verder weg ? Dan adviseren wij u graag telefonisch of via de mail als u dit wenst. Besteld u online dan wordt uw product vaak dezelfde dag of de werkdag erna al naar u verzonden en hebt u deze snel in huis.

 

Totale Zorgwinkel – De Thuiszorgwinkel Van Nederland

Terug naar winkel
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline