Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator Voor Buiten

De beste rollator voor buiten heeft grote brede wielen die zorgen voor demping. Dit bestaat vaak uit speciaal dempings rubber of uit luchtbanden. Lees meer

8 resultaten

Rollator Voor Buiten

De beste rollator voor buiten heeft grote brede wielen die zorgen voor demping. Dit bestaat vaak uit speciaal dempings rubber of uit luchtbanden. Hoe groter de wielen op een rollator hoe makkelijker je over oneffenheden en kleine drempels gaat. Wel moet de verhouding met de rollator goed zijn zodat deze nog makkelijk te rijden en te sturen is. Door een brede band op een rollator te gebruiken zorgt dit voor optimaal contact met de ondergrond wat zorgt voor extra veiligheid en drukverdeling op de band.

Wat is de beste rollator voor buiten

De beste rollator voor buiten is de Rehasense Server OS Outdoor. Deze uniek rollator is gemaakt van de beste materialen en heeft grote wielen die voor demping zorgen. Deze wielen kunnen n iet lek. De rollator heeft een normale breedte en is dus ook goed binnen te gebruiken. Rehasense staat bekend om zijn gebruik van stevige maar lichte materialen die duurzaam zijn. U krijgt dus ook maar liefst 8 jaar garantie op het frame. Standaard wordt de rollator geleverd met een rugband en de ergonomische soft handvatten zijn in hoogte verstelbaar. Deze rollator is de beste wat er verkrijgbaar is en staat garant voor een hoop gemak en loopcomfort.

Overzicht Rollator voor buiten

Wij hebben een ruim assortiment rollators voor buiten die allemaal grote wielen hebben en makkelijk over oneffenheden , kinderkopjes, scheve stoepen , bospaden of scheve klinkers gaan. Een goede rollator voor buiten heeft dus altijd grote wielen en bij voorkeur ook nog wielen die voor demping zorgen. Luchtbanden zorgen voor de meeste demping maar kunnen wel lek gaan . Daarom zijn de meeste grote dempings banden uitgevoerd met PU schuim wat dempt maar niet lek kan en bijna geen slijtage geeft. Hierdoor gaan de banden van uw rollator zeer lang mee. In deze categorie vind u al onze rollators met grote wielen die uitermate geschikt zijn voor buiten.

Rollator Met Grote Wielen

Zoals al aangegeven loopt een rollator met grote wielen het makkelijkste voor buiten en heeft u geen hinder van scheve stoepen, opstaande stoeptegels, kinderkopjes, oneffenheden ect. Als u de rollator voor buiten wilt gebruiken kies dan altijd voor grote wielen. Zo weet u zeker dat u hier optimaal van profiteert en dat u het hoogste loopcomfort heeft.

Verschil in grote wielen van een rollator

Er zijn verschillende rollators met grote wielen. Hier zit een verschil in formaat van het wiel maar ook het type wiel. De ene rollator heeft een hard wiel en de andere een groot wiel met een dempings eigenschap wat minder trilt. Over het algemeen loopt een brede dempings band veel comfortabeler maar is deze vaak wel weer iets zwaarder. Dit telt vooral mee als u zelf de rollator moet tillen.

Verschil in prijs rollator voor buiten

Tussen de verschillende rollators voor buiten met grote wielen zitten ook grote prijs verschillen. Hier zitten grote verschillen in gebruikte materialen en de stevigheid van de rollator en het gebruikte kruisframe en het type banden. Over het algemeen hebben de rollators die wat meer kosten een veel langere levensduur en houden deze zich over de langere periode ook veel beter en rijden deze over een aantal jaar nog steeds zo als ze doen bij aanschaf. Het is dus fijn om te weten dat de kwaliteit van de rollator dan niet afneemt.

Een overzicht van onze rollators

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline